Skechers predstavio neodoljivu One Piece kolekciju

0

Nakon osvajanja modnih metropola Azije, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, a nakon toga i Europe, popularni brand tenisica Skechers je lansirao svoju najnoviju D’Lites kolekciju proširenu na Skechers X One Piece anime modele u Hrvatskoj.

Modeli su predstavljeni u prirodnom okruženja restorana Time, a oduševili su neke poznate modne znalce poput Maže Zibar, Lune Valas, Nike Matić, Dore predojević i Zse Zse.

Spajanjem kultne dugotrajne anime serije One Piece s jednim od vrhunskih modela Skechers kolekcije, nastala je kolekcija koja samouvjereno nosi svaku modnu kombinaciju, a do sada su krasili i editorijale neke od najvažnijih modnih časopisa kao što su Marie Claire, GQ.

Kolekcija dolazi više različitih boja — svaka kombinacija predstavlja boje jedinstvene liku One Piecea: Luffyj, Chopper, Sanji, Zoro, Law i Doflamingo.

„Jarko crvene tenisice s podebljanim potplatom zavladale su europskim modnim pistama, podižući pravu prašinu,” objasnio je Marvin Bernstein, vodeći partner SKECHERS S.à.r.l. „Ovo nam je jedinstvena prilika predstaviti novu D’Lites kolekciju kao začetnika izgleda tenisica s podebljanim potplatom, i legendarne serije One Piece u Europi u kojoj očekujemo odjek među potrošačima istančanog stila. Oduševljeni smo što se sve ovo događa u suradnji s Toei Animationom, predvodnicima japanske animacije.”

Svoj par modnog hita možete od sada pronaći u dućanima Shooster kao glavnog partnera kao i ShoeBeDo i Buzz dućanima.

Share.

Comments are closed.