Sinergija ljepote i kreativnosti – 2. druženje s klijenticom

0

Dvije poduzetne žene, Irena Herceg i Anica Čarapić dokazale su da je moguće spojiti nespojivo. Jedna je vizažistica, a druga dizajnerica i šnajderica. Te dvije profesije u stvarnom svijetu ne idu baš zajedno no u ovom kreativnom idu itekako.

Pokrenule su zajednički projekt pod nazivom „Sinergija ljepote i kreativnosti” koji provode kroz 6 mjeseci i kojim spajaju stručnost vizažistice i kreativnost šnajderice u zabavnu cjelinu.

_DSC0055_800Irena i Anica su nastavile druženje sa sudionicama natječaja i ovaj put ugostile gospođu Katicu Ereš iz Slatine. Ona je vjerni fan i pružila im je veliku podršku u onome što rade. Lijepo su se družile i zabavile kroz nedjeljno poslijepodne. Sretne su što ih ljudi podršavaju u poslu i što su spremne doći i iz drugih dijelova Hrvatske. Unatoč sveopćoj krizi izvlače samo najbolje iz života jer je znaju koliko je važan pozitivan stav. Katicu je nagrada oduševila jer je nezaposlena i cijeli kreativni paket je bio predivan dar. Irena i Anica su sretne jer su doista usrećile još jednu osobu i nadaju se da će uskoro porasti kupovna moć i da će si uskoro mnoge dame moći priuštiti sve ono što žele.

Share.

Comments are closed.