Sinergija ljepote i kreativnosti – 1. druženje s klijenticom

0

Dvije poduzetne žene, Irena Herceg i Anica Čarapić dokazale su da je moguće spojiti nespojivo. Jedna je vizažistica, a druga dizajnerica i šnajderica. Te dvije profesije u stvarnom svijetu ne idu baš zajedno no u ovom kreativnom idu itekako.

kandidatkinjaPokrenule su zajednički projekt pod nazivom „Sinergija ljepote i kreativnosti” koji provode kroz 6 mjeseci i kojim spajaju stručnost vizažistice i kreativnost šnajderice u zabavnu cjelinu.

Prvo druženje s njihovom klijenticom bilo je i više nego uspješno.Tek kada su krenule, uistinu su uvidjele koliko su pokrenule dobar projekt. Ne samo da su se dobro zabavile i porazgovarale, nego su se povezale s lijepom gospođom Darijom iz Đakova. Kako je Darija vrlo vedra i komunikativna osoba, razgovarale su i o nekim mogućim suradnjama na poslovnom planu u budućnosti.

Sljedeće druženje rezervirano je za nedjelju, 20. ožujka, a stiže im gospođa Katica Ereš iz Slatine. Vesele se susretu s njom. Pozivamo čitateljice Obiljke da prate novosti, vesele se zajedno s njima i sudjeluju u ovom kreativnom projektu.

O Ireni Herceg i Anici Čarapić više možete pročitati ovdje.

kandidatkinja 1anica carapic i irena herceg

Share.

Comments are closed.