Klub šefica: Pridružite nam se na novom eventu 9. rujna u Zagrebu

0

Klub šefica je nastao vođen idejom da žene zaslužuju svoje mjesto, mjesto na kojem se mogu usavršavati, rasti, razvijati, povezivati, inspirirati, mjesto koje će im pomoći u ostvarenju njihovih poduzetničkih ideja, na kojem se dijele iskustva o uspjehu, mjesto na kojem će biti  u doticaju s osobama koje su ostvarile svoje snove i koji će i njima pomoći da ih ostvare.

Vjerujemo da žene mogu biti sretne i uspješne u svakom području svoga života, a zajedno činimo da se i dogodi dijeleći iskustva, misli i ideje. U klubu šefica ćete dobiti ohrabrenje i inspiraciju, naučiti nove vještine, otkriti svoje talente ili jednostavno se zabaviti.

Što nas očekuje na eventu Kluba šefica?

Na sljedećem druženju Kluba šefica u Zagrebu, 9. rujna u hotelu Palace, očekuje nas Željka Franulović, uspješna je kostimografkinja, dobitnica nagrade Zlatna arena za kostimografiju za filmove “Snivaj zlato moje”, redatelja Nevena Hitreca i “Nije kraj”, Vinka Brešana. Željka će nam održati zanimljivo predavanje na temu Poslovni stil odijevanja.

Miroslav Skender će govoriti o prvom koraku do vlastite izvrsnosti. Često se dogodi da ništa nešto ne učinimo jer ne znamo koju opciju izabrati. Bilo bi odlično kada bismo mogli otpustiti stres, više vjerovati sebi i znati točno što trebamo učiniti. Možete li uopće zamisliti koliko bi život i posao bili bolji kada bismo ovo svladali? Pridružite nam se na Klubu šefica u hotelu Palace želite li saznati koliko dobra šefica možete postati zahvaljujući igri. Možda je jednostavno vrijeme da se počnete igrati u životu…

Pridružite nam se. Link: Klub šefica

Tko je pokrenuo Klub šefica?

Suosnivačica Kluba šefica je dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina koja je kroz dugogodišnje  obrazovanje, ali i ogromno iskustvo u radu s ljudima pronašla ključne sastojke koji vode do uspjeha u područjima u koja želite ulagati. Vjeruje da sve žene imaju puno veći potencijal nego što to u prvi tren mogu pomisliti. Vizija Kluba šefica je da u ženama probudi unutarnju moć i vještine upravljanja u onim segmentima života gdje je to još potrebno dodatno naglasiti i usvojiti. Život čine mnogi sastojci, a Klub šefica je začin kojeg ćete poželjeti uvijek imati uz sebe.

Suosnivačica Kluba šefica je i Marijana Glavaš, poduzetnica, koja uživa u radu na projektu i smatra da Klub šefica može višestruko pomoći ženama, osobito onima koje su na početku svojih poduzetničkih karijera. Šefice karakterizira kao žene koje razmišljaju svojom glavom, poštuju sebe i ljude oko sebe, drže do svojih snova i želja, traže način da ih ostvare.

Share.

Comments are closed.