Cipele i gležnjače – Sedamdesete su se vratile u Högl

Pinterest LinkedIn Tumblr +

nut hogl

Redizajnirani klasici dobili su glavnu ulogu na modnoj pozornici! Högl je ove sezone pronašao inspiraciju u moćnoj i uvjerljivoj ženstvenosti 70-ih godina prošlog stoljeća.

Nova kolekcija u izlozima Höglovih trgovina u Ilici 12 i u Westgateu privlači poglede svih poklonica dobrih cipela. Tonovi currya, masline i oraha istovremeno su nježni u svojoj toplini i snažni u spoju sa zlatnim bojama prirode koje nam donosi jesen. Ukrasni metalni remenčić postao je nezaobilazan detalj mnogih Höglovih klasika, dodajući osjećaj prepoznatljivosti brenda cijeloj kolekciji. Udobnost je i dalje na prvom mjestu, a kvaliteta materijala i vrhunska izrada su prioriteti kojih se Högl ne odriče u svojoj 85 godina dugoj tradiciji proizvodnje obuće.

Uz ženstvene i elegantne cipele te neodoljivo privlačne čizmice savršeno pristaju torbe od fine velur kože ukrašene resama – zaštitnim znakom modnog izričaja 70-ih.

cipele curry Hogl

Cijena 1.099,00 kn

 

cipele nut

Cijena 1.099,00 kn

 

cipele oliv

Cijena 1.099,00 kn

 

gleznjace nut

Cijena 1.299,00 kn

 

gleznjace oliv

Cijena 1.299,00 kn

 

torba nut

Cijena 2.049,00 kn

 

torba oliv

Cijena 2.049,00 kn

 

Cijelu kolekciju pogledajte na linku

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.