MODA   PROMO  

Uzbudljive i bezbrižne, sedamdesete su nam sada baš poželjna inspiracija

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na 26. katu, s veličanstvenim pogledom na grad, Högl je priredio mali modni performans inspiriran 70-im godinama prošlog stoljeća.

Sloboda izbora nazirala se već 60-ih, a svoj puni zamah dobila je u 70-ima kada je sve postalo dopušteno – ograničenja su popustila, kreativnost se razmahala i više ništa nije sputavalo ljude da slobodno izraze svoje stavove i osobnost, a moda je sve to odražavala. Uzbudljive i bezbrižne, 70-e su bile godine buđenja samosvijesti u žena, uzavrelo doba modnog eksperimentiranja i traganja za novim izričajima pa su i Höglovi dizajneri s posebnim entuzijazmom posegnuli u tu neiscrpnu inspiraciju.

Jedinstveni prostor Rooftrop Lateral na 26 katu nebodera u srcu Zagreba bio je savršeno mjesto za Höglov modni performans. Stilistica Barbara Repe spojila je novu kolekciju Roberta Severa s vintage komadima iz vlastitog fundusa i stvorila savršenu podlogu za predstavljanje aktualnih Höglovih modela cipela, gležnjača i čizama. Snažnu i uvjerljivu ženstvenost 70-ih godina sjajno su utjelovile Ana-Lea Janžić i Ana Klarić, manekenke agencije Talia model, odlične retro frizure i šminku osmislio je tim Studija Marcela, a fotograf Zvonimir Ferina vrhunski je kamerom zabilježio ovu razigranu modnu priču.

hogl crne cipele

hogl crvene cipele

hogl smedje cipele

hogl cipele s kopcom

„Disco, funk, soul i punk – sve to smo „uglazbili“ u našu kolekciju jesen/zima! Trendovske boje, retro dizajn, neodoljivi detalji – sve je tu kako bi se naglasila ženstvenost, a istovremeno sačuvala funkcionalnost i maksimalna udobnost. Högl ostaje vjeran svojoj misiji stvaranja obuće za žene svih godina i uvjerena sam da će i u novoj kolekciji sa zadovoljstvom hodati i plesati sve generacije.“ – kaže Sanja Faber, regionalna menadžerica Högla.

Sve je bilo u stilu ludih 70-h i druženje je proteklo u dobrom raspoloženju, ali pritom vrlo odgovorno, a gostima nije bilo teško pridržavati se svih epidemioloških mjera.

Foto: PROMO

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.