Savršeno mjesto za rad i odmor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Valamar Diamant Hotel

Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“

Valamar Riviera u ponudu Valamar Diamant Hotela 4* u Poreču uvodi novu ponudu „Work from Hotel„ koja će vrijediti za razdoblje od 1. studenog 2020. do 20. ožujka 2021. godine. Ponuda uključuje 15% popusta na smještaj za minimum 3 noćenja.

Ugodno i mirno okruženje Valamar Diamant Hotela 4* idealno je za goste koji svoj ured žele premjestiti na obalu i za sve one koji svoj odmor žele produljiti i nadolazeće razdoblje provesti u hotelskom ugođaju s brojnim sadržajima. Gosti će tako u ponudi hotela moći odabrati udobne suitove s pogledom na more ili park te uživati u mnogim pogodnostima „Workation Deala“, koji je postao popularan svjetski trend. U okviru ove nove Valamarove ponude hotelska soba jednog od najpoznatijih porečkih hotela postaje idealno radno mjesto za maksimalni radni učinak jer nudi komfor prostranog dnevnog boravka i radnog prostora, brzi internet, izravnu telefonsku liniju, aparat za kavu i mogućnost posluge u sobu. Također, gosti mogu rezervirati i dvoranu za sastanke koja je opremljena projektorima, sustavom konferencijskih poziva i printerom.

 

Odlična ravnoteža između rada i odmora

Ponuda produljenog boravka u hotelu u okviru „Work from Hotel“ ponude je izvrsna prilika i za goste s djecom koja mogu uživati u Maro Clubu svaki dan od 9 do 18 sati. Valamar Diamant Hotel 4* nudi odličnu ravnotežu između rada i odmora. Gosti se nakon radnog dana mogu opustiti u hotelskom Lobby baru, Lounge & Library kutku, Balance Mediterranean Spa – wellness programu s potpisom te unutarnjem hotelskom bazenu i teretani, dok se show-cooking restoran Mediterraneo brine da gosti svakoga dana uživaju u kvalitetnom i raznovrsnom doručku i večeri.

Valamar Diamant Hotel nudi odličnu uslugu uz najvišu razinu sigurnosti u okviru V Health & Safety programa zdravstvenih, higijenskih i ekoloških standarda usklađenih s preporukama svjetskih i nacionalnih zdravstvenih organizacija.

Valamar je od ove godine uslugu najma smještaja za dulji boravak uveo i u svoja dva kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu – Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.