Savršen trenutak za shopping u Designer Outletu Croatia

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Popusti do 80 % koje ne smijete propustiti

Shopping groznica koja je zavladala nakon blagdana još uvijek traje. Sada više nemate razloga za čekanje jer nakon prvog kruga zimskih sniženja koji je iza nas, popusti u drugom krugu još su veći, a ponuda sniženih komada još šira. Designer Outlet Croatia nudi više od 100 fashion i lifestyle brendova sniženih tijekom cijele godine, a u drugom valu ovosezonskih sniženja donosi FINAL SALE ponudu u kojoj odabrane komade možete pronaći na popustu do neodoljivih 80 %.

 

Vrhunac sezonskih sniženja

Vjerujemo da ste već iskoristili ponude zimskih sniženja, ali 80 % popusta zaista zvuči primamljivo, pogotovo kad je riječ o brandovima poput Retro Jeansa, Under Armoura, Adidasa, Guessa, Sportine, Timberlanda i mnogih drugih čiju ponudu možete pronaći u modnom gradiću u malom. Sezonska sniženja su na samom vrhuncu pa u ovom periodu ne propustite uloviti sve one komade koje ste kroz godinu ipak odlučili ostaviti na policama u trgovinama.

Ako ste u potrazi za idealnom dnevnom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati ugodno i chic ili ako tražite casual komade za svakodnevne aktivnosti, u ponudi Designer Outleta Croatia pronaći ćete rješenje za sve modne izazove. Uz fashion ponudu, tu je i širok izbor sportskih brendova ukoliko vam je potrebna dodatna motivacija da ovu godinu započnete fizičkim aktivnostima.

Sve je više sunčanih dana pred nama pa je ova jedinstvena shopping destinacija idealna za provesti vrijeme na otvorenom i uloviti super komade na popustu do 80%.

Na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na www.designeroutletcroatia.com potražite najbolje komade iz FINAL SALE ponude Designer Outleta Croatia.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.