Savjeti za manje naporno čišćenje

0

Napravite raspored čišćenja i nabavite sva sredstva unaprijed uz niže MultiPlusCard cijene u Konzumu

Vrijeme prije blagdana obično je u svakom domu namijenjeno pripremi za blagdane i uređivanju doma. Prije završnog uređivanja i postavljanja svih dekoracija, dom je potrebno temeljito očistiti, a to je onaj dio koji svi uvijek nastojimo odgoditi kroz godinu. Vrijeme je da se počisti i ono iza kauča, pomakne se perilica rublja, ukloni se prašina s okvira fotografija i knjiga… ipak treba novu godinu dočekati u redu.

Kako bi si smanjili stres, napravite si raspored čišćenja kojeg ćete se držati i uz koji će samo čišćenje biti manje zamorno i brže odrađeno. Ono što vam je višak, što dugo ne koristite, a u dobrom je stanju, poklonite. Osim što ćete osloboditi prostor, nekoga ćete i razveseliti. Uostalom, vrijeme je darivanja, a sam čin darivanja učinit će vas sretnijom osobom jer je humanost nešto što razvija kod svake osobe.

Ne brinite, normalno je da za vrijeme čišćenja napravite nered jer preslažete i pomičete stvari po kući kako bi svaki kutak dobro očistili i da bi kasnije sve sjalo. Važno je samo da su vam sva vaša sredstva za čišćenje i alat uvijek pri ruci, jer sigurno se ne želite dovesti u situaciju da ih zatrpate sa stvarima koje ste pomaknuli kako bi to mjesto očistili.

Uvijek je preporuka da krenete od onoga što smatrate najlakšim pa se s vremenom približavate kompliciranim stvarima za čišćenje. Time ćete zadržati ”pozitivu”, jer ćete odmah vidjeti učinke rada.

Prilikom kupovine sredstava za čišćenje, izaberite one s mirisom jer je dokazano da mirisi pozitivno utječu na pozitivno raspoloženje. Uključivanjem cijele obitelji u čišćenje olakšat ćete si taj posao, sve će biti brže obavljeno, a imat ćete priliku i za zajedničko druženje i zabavu, jer ne treba svako čišćenje biti dosadno i zamorno.

U svim prodavaonicama Konzuma potražite sredstva i opremu za čišćenje, a dodatno možete uštedjeti na onim artiklima za čišćenje koji su označeni plavom bojom na policama, a to znači niža MultiPlusCard cijena.

MultiPlusCard cijena je nova pogodnost samo za korisnike MultiPlusCard kartice u Konzumu. Svaki mjesec u svim Konzum prodavaonicama, offline i online, više je od 1.000 proizvoda s posebno sniženim cijenama.

Share.

Comments are closed.