Šarenilo i šarm dječjih proljetnih kolekcija Reserved

0

Dječju kolekciju Reserved za proljeće i ljeto 2017. krasi moderan dizajn za sve prigode – od sportske odjeće, koja je idealna za proljetne dane i igru u prirodi, pa sve do elegantnih komada za posebne prilike. 

Savršen spoj sportskog i nježnog stila obilježio je kolekciju za djevojčice pa je ona puna udobnih, šik komada koji uključuju „girly“ motive inspirirane crtanim filmovima koje djeca obožavaju. Dizajn je u potpunosti moderan i kombinira elemente ulične mode s dječjim šarmom. Kolekcijom prevladava cijeli spektar boja, s posebnim naglaskom na vesele, proljetne tonove.

 

 

Kolekcija za dječake sastoji se pretežito od sportske odjeće. Sportski motivi obogaćeni su intenzivnim bojama, a posebnu pažnju privlače crteži koji su izrađeni pomoću nove tehnologije: 3D print, silikonska slova i sl. Osim sportske odjeće, u kolekciji se mogu naći i elegantna odijela. Vedra paleta boja obogaćena je smaragdno zelenom koja se pojavljuje i u posebnoj liniji inspiriranoj stripovima, latinoameričkim uličnim stilom i hip-hopom. 

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.