Sarah Knight “Sredite svoja sr*nja”

0

Autorica uspješnice Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e

 

Sarah Knight

SREDITE SVOJA SR*NJA

Kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti,
dovršiti ono što morate učiniti
i početi činiti ono što želite

Jeste li se ikada osjećali zatočenima u uredu ili čak zalijepljenima za trosjed, a da ste zapravo željeli izići (barem jednom) na druženje s prijatelji(ca)ma, otići u teretanu (konačno) i započeti onaj „važni“ projekt koji uvijek odgađate. Vrijeme je da sredite svoja sr*nja.

Nakon što vas je „antiguru“ autorica Sarah Knight u uspješnici Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e upoznala s užicima pospremanja mentalnog nereda, u svojoj novoj knjizi, bestseleru New York Timesa, pod nazivom Sredite svoja sr*nja naučit će vas kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite. U knjizi ćete, među ostalim, otkriti: moć negativnog razmišljanja, tri jednostavna alata kojima ćete srediti svoja sr*nja, kako manje trošiti i kako više uštedjeti.

Ova vas knjiga, dakle, vodi korak naprijed, pokazujući vam načine na koje ćete moći nadvladati tjeskobu, svladati strah od neuspjeha i odbaciti hrpu sr*nja koja vas u životu nepotrebno opterećuju, a sve kako biste postali sretni.

„Genijalno.“
Cosmopolitan

„Priručnik za samopomoć koji apsolutno djeluje.“
Boston Globe

„Urnebesno smiješno i uistinu praktično.“
Booklist

Share.

Comments are closed.