Šalabahter za Valentinovo

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prekrasni pokloni za dan zaljubljenih

Ususret najromantičnijem danu u godini svi zaljubljeni nailaze na istu nedoumicu – kako odabrati savršen poklon za voljenu osobu?

Prema mišljenju mnogih, Valentinovo bi trebalo trajati 365 dana, no dan zaljubljenih idealna je prilika pokazati ljubav poklonom i znacima pažnje. Ove godine odlučili smo vam dati nekoliko ideja za savršen poklon zbog kojeg će se oni koje volite osjećati zaista posebno.

Parfemi su već viđeno i vrlo klasično rješenje, ali potrebno je mnogo truda da bi odabrali idealan parfem za voljenu osobu. Ako svog partnera dobro poznajete, znate kakve mirise voli ili koji miris želi isprobati, parfem je savršen izbor za nju i za njega. Ne samo da će vaša bolja polovica biti oduševljena poklonom, već će se svaki put kad ga nosi sjetiti baš vas.

 

Za nju

Iako većina to nikada neće priznati, donje rublje nalazi se na listi želja mnogih žena. Za Valentinovo ju možete iznenaditi komadima u crvenoj boji, a sigurni smo da ćete u ovom poklonu oboje podjednako uživati.

Bezvremenski, vrlo osoban i romantičan poklon koji možete darovati svojim boljim polovicama je nakit. Uložite malo truda i odaberite komad nakita koji će vaša voljena nositi svakodnevno i imajte na umu da birate nešto što će za nju imati posebno značenje.

Cordis

 

Palmers

 

Yamamay

Guess

 

 

Za njega

Ako svom muškarcu želite darovati kvalitetan i vrijedan poklon, ručni sat je idealan izbor. Potrudite se da sat koji odaberete pristaje uz većinu njegove odjeće. Vjerujemo da će vaša snažnija polovica biti oduševljena.
Još jedan klasičan, ali odličan izbor poklona za njega je kvalitetan kožni remen. Sigurni smo da će vašem muškarcu biti koristan, a prilikom odabira pripazite da odgovara njegovom stilu.

Gant 

 

Galileo

 

Pepe Jeans

 

Velik izbor poklona za Valentinovo i brojne druge komade snižene do 70% možete pronaći na jedinstvenoj shopping lokaciji udaljenoj samo 20 minuta od centra Zagreba, u Designer Outletu Croatia, i na www.designeroutletcroatia.com/ponude/poklonite-ljubav.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.