Sajam “Dodir Pariza” u Zagrebu

0

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza, najveći je beauty sajam na području jugoistočne Europe, a tradicionalno se održava u Beogradu. Uzimajući u obzir povećani interes klijenata iz Hrvatske za održavanjem sajma kozmetike u Zagrebu, odlučili smo prestižni sajam Dodir Pariza, dovesti u Zagreb.

Sajam kozmetike biti  će održan 9. i 10.  prosinca u poslovnom kompleksu City plaza u Zagrebu, Slavonska avenija 6. 

Na 1500 kvadrata izložbenog prostora u izvanrednom poslovnom centru City plaza svoje proizvode i  usluge predstaviti će brojni izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja. Novost na sajmu su Ateljei, zanimljivih naziva po otocima Hrvatske, u kojima će se održavati edukativna predavanja  za posjetitelje, posebno za strukovna zanimanja te za već postojeće klijente naših poslovnih partnera. U Ateljeu Brač Zlatni sponzor sajma kozmetike EFB Beauty predstaviti će IPL medical tehnologije uz besplatna zanimljiva predavanja stručnjaka iz Francuske.

U Ateljeu Lastovo osim edukativnih predavanja, talijanska škola mode i dizajna priprema zanimljivo make up natjecanje za učenice, uz vrijedne nagrade.

Gost voditelj programa sajma je Dražen Kocijan Kocka. Zainteresiranim posjetiteljima biti će predstavljene brojne novosti iz svijeta ljepote i zdravlja. Uz bogatu ponudu proizvoda i usluga sigurni smo da će ovaj događaj postati lijepa tradicija i u Zagrebu . Budite i vi dio tradicije.

DETALJNIJE

Share.

Comments are closed.