Ruža Janjiš predstavlja svoju verziju pjesme „Tiha noć“

0

Zagreb, 20. prosinac 2016.Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoju verziju predivnog božićnog klasika „Tiha noć“! Ružina „Tiha noć“ dostupna je u video-obliku, kao i putem besplatnog downloada na njenoj službenoj stranici!

Dok smo vrijeme provodili u studiju, snimajući moj novi singl, uspjela sam uvjeriti Martina (dio EchoPilot producentskog tima), da zajedno snimimo akustičnu verziju pjesme “Tiha noć”. Upravo tu pjesmu u ove blagdanske dane želim pokloniti svima koji prate moj rad i divna su podrška. Ovo je do sada bilo uzbudljivo putovanje i nadam se da će se tako dalje i nastaviti!“ – Ruža Janjiš

ruza

 

Pjesmu „Tiha noć“ Ruža je snimila u Beču, tijekom rada na snimanju novog singla, koji očekujemo početkom sljedeće godine. I novi singl i božićna poruka u vidu „Tihe noći“ snimljeni su u suradnji s austrijskim producentskim timom EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromar, dok je spontani prateći video „Tihe noći“ snimio Johannes Dürhammer (JAZZTIME). U iščekivanju nastavka divne suradnje koju su Ruža i EchoPilot započeli na njenom debitantskom singlu „Neke dane“ – nadamo se da će vam ova iskrena izvedba uljepšati blagdane!

Podsjećamo, Ruža Janjiš je krajem travnja ove godine pobijedila u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Ruža je tijekom showa bila dio tima Indire Levak, koja ju je zajedno sa svojim timom vodila do samog finala i na kraju – pobjede u showu. U srpnju je svjetlo dana ugledao i njen debitantski singl „Neke dane“, čiji je autor cijenjeni hrvatski tekstopisac i glazbenik Bruno Kovačić, a za produkciju su bili zaduženi već spomenuti EchoPilot. Prateći videospot redateljski potpisuje Filip Filković Philatz.

Ružina verzija božićne pjesme „Tiha noć“ dostupna je na Digster YouTube kanalu, a Ruža pjesmu svim fanovima poklanja i kao free download – putem svoje službene stranice: https://ruzajanjis.com/

Share.

Comments are closed.