Rowenta Smart Force – učinkovito čišćenje u svakom trenutku

0

Da, znamo! Vi ste zaposlena žena: prekovremeni rad u uredu i prenatrpani dnevni program. No, kako ćete naći vremena za čišćenje kada se odlučite iznenaditi vašu najbolju prijateljicu da kod kuće skupa popijete šalicu kave?

 

Dopustite robotskom usisavaču da čisti umjesto vas!                         

Robotski usisivač Smart Force Extreme  iz Rowente je  usisivač  koji pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih. Prepustite usisavanje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas.

Četiri različita programa čišćenja osiguravaju čiste površine gdje god  vam je to potrebno.  Aktivna motorizirana četka osigurava efektivne performanse na bilo kojoj površini, čak i tepiha, dok 2 bočne četka omogućavaju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutevima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi čišćenje bilo besprijekorno.

Robotski  usisavač je opremljen  s navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj, te sprječava njegov pad niz stube. Na taj način postižu se savršeni  i sigurni rezultati čišćenja. Zahvaljujući  vrlo snažnom motoru  dobivaju se optimalni rezultati čišćenja.

 

Efikasno i sigurno usisavanje

Čak 8 senzora omogućuju mu sigurno kretanje kroz prostor i efikasno usisavanje. Opremljen je s Litij-ionskom baterijom koja ima do 2x duži životni vijek od NiMH baterija istog napona. Baterije mogu izdržati 130 minuta čišćenja time da je zadnjih 30 minuta baterije namijenjeno za povratak robot usisivača na njegovom mjesto za punjenje.

Opremljen je i s daljinskim upravljačem kojim ga možemo upravljati i zadavati mu zadatke.  Model Smart Force Extreme RR7145 opremljen je i  uređajem koji možete svojim infracrvenim zrakama napraviti virtualni zid preko kojeg usisivač ne prelazi.

S robotskim usisavačem Rowenta Smart Force Exreme  vaša će kuća  biti očišćena samo jednim klikom. Odaberite pravi model i uživajte u jednostavnosti korištenja.

Baterije su skoro prazne? Ne brinite! Smart Force robotski usisivači automatski se vraćaju u stanicu za punjenje.

Od sada ćete možda voljeti i nenajavljene posjete 🙂

Za više informacija posjetite www.rowenta.hr

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.