Rowenta RR7447 – najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rowenta robotski usisavac RR7447 tepih

Očistite svoj dom robotskim usisavačem Rowenta Explorer 60 koji je visok svega 6 cm i opremljen najsuvremenijom navigacijom te je posebno koristan za osobe koje pate od alergija

Ovaj samo 6 centimetara visoki robotski usisavač neviđenih je i nepobjedivih performansi koje mu omogućavaju besprijekorno kretanje u sve, pa i najmanje kutke prostorija u kojima se nakupljaju životinjske dlake i prašina.

Bez obzira koliko namještaj bio nizak, ovaj robot prolazi ispod kreveta, kuhinjskih ormarića ili čak ispod sofe. Veličina ovog XS robota omogućuje mu lak prolaz na bilo kojoj površini i neopisivu okretnost za besprijekorno i lako čišćenje.

Robotski usisavač RR7447 opremljen je vrhunskom navigacijom Smart Exploration 4.0. Dok čisti vaš dom on metodično prikuplja podatke o vašem kućanstvu u stvarnom vremenu pomoću integriranih infracrvenih senzora, žiroskopa i bočnih senzora. Osim toga opremljen je i sa senzorom koji prepoznaje tepih i tada se robotski usisavač automatski prebacuje u najjaču postavku snage usisavanja. Sve to su značajke najnaprednije tehnologije kojom su danas opremljeni najnapredniji dronovi.

 

Rowenta robotski usisavac RR7447 fotografija proizvoda

 

Tajno oružje protiv alergija

Taj je robotski usisavač vaše tajno oružje protiv alergija. Sigurno se pitate zašto? Zato što je opremljen s novim sustavom Aqua Force 2u1 što znači da on pod istovremeno usisava i pomoću ugrađene vlažne krpe briše pod, što mu omogućava voda iz rezervoara koji se nalazi u robotu.

Zahvaljujući tim performansama on je primjeren za uklanjanje i najsitnijih četica prašine, te također i najtvrdokornijih mrlja. Osim toga ima ugrađen filtar visokih performansi koji osigurava 99,9% zadržavanja prašine. Sve te njegove izuzetne tehnologije pridonose tome da je ovaj model robota usisavača posebice primjeren i koristan za osobe koje pate od alergija. Možemo još k svemu tome dodati da se s njim mogu usisavati i osvježiti i najdeblji tepisi koji su i većinom i najproblematičniji za čišćenje, a pravi su izvor prašine koja šteti alergičarima.

 

Aplikacija za povezivanje

Rowenta robotski usisavac RR7447 moze se njime upravljati putem aplikacijeOsim svih ovih navedenih performansi ovaj robotski usisavač ima još i aplikaciju koja vam omogućava da se lako s njim možete povezati s bilo kojeg od vaših inteligentnih uređaja: pametnog telefona ili pametnog sata ili glasovno mu zapovjediti preko Amazone Alexa ili vašeg Google asistenta.

On će zahvaljujući tome moći usisavati i bez vašeg prisustva što će vam uštedjeti vrijeme i energiju. Na taj će te si način moći dopustiti luksuz bez premca stjecanjem kontrole nad svojim robotom bilo gdje i u bilo koje vrijeme, kad god vam to palo na pamet, a da ni prstom ne maknete. Sve što za to morate učiniti je da jednostavno otvorite svoju aplikaciju Rowenta Robots kako biste joj mogli pristupiti putem Wi-Fi mreže.

(*) metenje, centralno četkanje, usisavanje i brisanje – u usporedbi s 15 najprodavanijih robota za čišćenje u Europi (14 zemalja) + Rusija, podaci neovisnog panela 2019, vrijednost i količina prodaje.

www.rowenta.hr

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.