Rowenta Pure Air Essential TBC pročišćivač zraka

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rowenta PU2530F0 prociscivac zraka

Dišite lako i zaštitite svoj dom pomoću pročišćivača zraka tvrtke Rowenta. PU2530 vaš je štit od onečišćenog zraka izvana.

Pročišćivač nudi brzo, učinkovito pročišćavanja zraka, visoke performanse i dizajn jednostavan za uporabu. Njegove tri razine filtracije uklanjaju i do 99,9% sitnih čestica djelujući kao vlastiti štit vašeg doma od onečišćenja zraka u zatvorenom.

Budući da boravimo 90% svog života u zatvorenom prostoru* možemo zaključiti da je dom više nego samo mjesto za spavanje. No, zbog do pet puta većeg zagađenja u zatvorenom prostoru nego vani **, pročišćivač zraka je obavezan dodatak bilo kojem domu.

 

S Pure Air Essential by Rowenta udahnite čisti zrak i uživajte u potpunom miru zahvaljujući brzom i učinkovitom pročišćavanju zraka i visokim performansama od 230 m3 zraka na sat.

Large-PU2530_lifestyle

Idealan je za prostorije do 90 m2. Njegov troslojni filtracijski sustav sadrži pred filter i filter aktivnog ugljena i filter 2-u-1 za uklanjanje do 99,9% sitnih čestica, dima i mirisa, peludi, alergena, plijesni i još mnogo toga.

Ovaj kućni pročišćivač zraka jednostavan je za uporabu, a ima tri prilagođene brzine, uključujući tihi način rada za nesmetanu uporabu, indikator za promjenu filtera i prikladni timer.
Sve to, obećava čisti zrak u vašem domu.

www.rowenta.hr

* Izvor: Indoor Generation, Velux Group – Yougov studija
** Izvor: WHO

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.