Rowenta Forever Sharp bebežični šišač brade

0

Rowenta Forever Sharp šišač brade namijenjen je za precizno svakodnevno održavanje brade.

 

Svestrani, vodootporni uređaj 3-u-1 za rezanje, šišanje i brijanje * ima samo-oštreće oštrice od 100% nehrđajućeg čelika koje nikada ne treba mijenjati – zahvaljujući tome osigurava izvanrednu učinkovitost i precizan rez jednim pokretom. Kad su vaše oštrice oštre, takva je i brada.

Rowenta_TN6010F4_other-01 Tri nastavka češlja (1-3-5 mm) čine ga savršenim za bilo koju dužinu brade uključujući i duge brade. Uz nenadmašnu trajnost baterije do jednog i pol mjeseca bez nadopunjavanja ** garancija je da ćete zauvijek ostati pri tome šišaču kako biste uvijek imali savršenu bradicu. Osim toga, njegovo 4-minutno brzo punjenje omogućit će vam dovoljnu snagu za jedno korištenje* tako da vas nikada neće ostaviti na cjedilu! Ovaj bežični šišač također ima pametan indikator nivoa napona baterije i USB kabel za punjenje za dodatnu jednostavnost.

 

* Ne brije kao tradicionalni aparati za brijanje tako da koža uvijek ostaje glatka
** Temelji se na 5-minutnom korištenju 3 puta tjedno

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.