Rješenje za glatku kožu nadomak je ruke

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Braun Silk-épil 9 Flex epilator

Braun Silk-épil 9 Flex – inovacija za savršeno glatke noge

Svaka žena teži savršenstvu posebno kada je vanjski izgled u pitanju. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, prvi je korak ka dugoročnom zadovoljstvu i vlastitom osjećaju samopouzdanja što brigu o njezi kože čini jednim od apsolutnih prioriteta.

Nježna i glatka koža, svilenkasta na dodir – san je svake žene, dok najčešće na putu do ostvarenja stoje neželjene dlačice. Rješavanje dlačica zasigurno je jedna od najmukotrpnijih aktivnosti s kojom se susrećemo, posebno jer često nismo zadovoljni rezultatima uslijed pogrešnog izbora tretmana koji mogu završiti iritacijom, urastanjem ili pak upalom korijena dlake. Usprkos brojnim izazovima s kojima se suočavamo trenutno ali i u užurbanoj svakodnevici, žene uvijek traže efikasna rješenja kako bi se uklanjanje dlačica što lakše uklopilo u beauty rutinu, želeći pritom dugoročne rezultate.

Jednostavno i bezbolno uklanjanje dlačica

Braun je oduvijek nastojao eliminirati sve nepotrebno, a novi uređaj za epilaciju Silk-épil 9 Flex osmišljen je upravo s tom idejom te nudi ono što je ženama najbitnije, a to je jednostavno i bezbolno uklanjanje dlačica u potpunosti podređeno osobi koja ga koristi, imajući u vidu dinamičan stil života te neželjena polovična rješenja! Bez obzira jeste li početnica u epilaciji ili već iskusna profesionalka, želite li ukloniti dlačice ili ih samo podrezati, ovo je uređaj koji će odgovoriti na sve vaše potrebe.

Kao revolucija u epilaciji, prvi je uređaj na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom. Elegantan dizajn novi je zlatni standard u uklanjanju dlačica i omogućava ovom uređaju prilagodbu ne samo vašem tijelu, već i načinu života. Vodeći računa o individualnim konturama i linijama svake žene sve je gotovo u manje vremena, s manje napora i manje propuštenih područja. Kada se tome nadoda učinkovita tehnologija pincete, rezultat je upravo ono što svaka žena želi – savršeno glatka koža koja traje tjednima.

zena s njegovanom kozom

100% vodootporan

U kreiranju najnovijeg epilatora Braun je posebnu pažnju posvetio ženama s izuzetno osjetljivom kožom što znači da više nema straha od neželjenih posljedica u obliku iritacija i crvenila. Novi epilator je 100% vodootporan i može se koristiti u kadi ili pod tušem što iskustvo epilacije čini još ugodnijim, kao i SensoSmart tehnologija pomoću koje uređaj signalizira kada je pritisak presnažan.

Silk-épil 9 Flex dolazi u kompletu s nastavcima koji ga čine višenamjenskim rješenjem za sveobuhvatnu rutinu osobne njege uz koju je kozmetičke tretmane dostojno zamijeniti beauty tretmanima u udobnosti doma. Bez obzira na životnu situaciju u kojoj se nalazimo, osjećaj zadovoljstva svojom kožom prvi je korak do željenog savršenstva, a sada je bliži nego ikad.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.