Rino Petrović predstavlja videospot za singl “Samo mi se vrati”!

0

Objavljen videospot za debitantski singl “Samo mi se vrati”!

Zagreb, 21. listopada 2016. – Nakon izlaska debitantskog singla “Samo mi se vrati”, Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, danas predstavlja prateći videospot nastao u suradnji s redateljem Tomislavom Povićem!

POGLEDAJTE VIDEOSPOT!

pjesma

“Pjesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su dečki osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša” – kaže Rino o pjesmi, a o videospotu nadodaje “Atmosfera na snimanju spota bila je nevjerojatna, za što su zaslužni Tomislav Pović i njegova supruga Ivana. Nismo niti imali dojam da smo na snimanju, budući da je sve proteklo uz puno smijeha i ugodne razgovore. Želio bih se zahvaliti Katrin na ženskoj strani spota, izvrsno je napravila sve što se od nje tražilo te sam izuzetno sretan što je dio cijele te priče.

Rino je s pjesmom “Samo mi se vrati” sudjelovao i na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Autor pjesme je cijenjeni skladatelj i tekstopisac Darko Bakić, a za produkciju je bio zadužen Igor Ivanović i njegov deciBel Music tim.

Darko i Igor su veliki pozitivci i divne osobe, a suradnji sam se nadao od samog početka budući da već dugi niz godina pratim njihov rad i dobro znam koliko su kvalitetni i cijenjeni” – Rino Petrović o suradnji

Rino svoju glazbenu priču započinje u ranom djetinjstvu, kada je upisao satove klavijatura jer mu je mama rekla da djevojke vole dečke koji znaju svirati i pjevati. Do sada se istaknuo u nekoliko bendova, a osvojio je i nagrade glazbenih žirija na različitim manifestacijama (2015. Grobnička skala: Nagrada za najbolju interpretaciju, 2016. MIK – Melodije Istre i Kvarnera; Nagrada za najboljeg debitanta). Široj javnosti svakako je poznat kao izrazito pozitivan i simpatičan sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. U showu je došao do prvih live emisija, a tijekom natjecanja promijenio je dva tima. Započeo je kao dio tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja u Knockout fazi, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski.

Singl “Samo mi se vrati“ već je neko vrijeme dostupan u radijskom eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, a od ovog trenutka dostupan je i službeni videospot.

Foto: Universal Music

Share.

Comments are closed.