Reserved Joyful #Eco Aware proljetna rapsodija boja i materijala

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reserved još jednom dokazao kako ekološki održiva moda izgleda savršeno stylish

Moda ne poznaje granice, tome smo dosta puta svjedočili, a spajanje modernog i ekološki održivog nikada nije bilo više u fokusu. Održiva moda rastući je i nikad važniji trend kojim se želi osvijestiti potrošače, ali i modnu industriju koja koncept podržava u sve većem broju.

Joyful #Eco Aware naziv je nove Reserved premier kolekcije za proljeće – ljeto 2020., dizajnirane i kreirane od recikliranih i organskih materijala. Reserved je i ovog puta zadržao istu svevremensku estetiku, no poboljšanu izborom održivih materijala, primjenom inovativnih tehnoloških rješenja koja se između ostalog temelje i na zbrinjavanju potrošačkog otpada, smanjenju potrošnje vode, energije te smanjenju emisije stakleničkih plinova. Zato najnovija linija koristi organski i reciklirani pamuk, kao i reciklirani poliester, ekološku viskozu Lenzing ™ EcoVero ™ od eukaliptusa, bukve i smreke dok su kožni materijali Lyocell-Tencel ™ i Eastman Naia ™ dobiveni od drvene pulpe kao hipoalergene i nježne na dodir.

Joyful #Eco Aware sadrži odjevne komade bez kojih je nemoguće zamisliti proljeće, s prekrasnom Naomi Chin Wing kao zaštitnim licem ove kolekcije. Naglasak je na pametnoj kupovini ključnih komada koji će se lako kombinirati cijele sezone i duže. Odjeća je lagana, kakvoj i težimo u toplije dane te će savršeno odgovoriti na izazov sve većih temperatura ali i biti početak stylish looka zahvaljujući jednostavnim ali istovremeno efektnim krojevima.

 

Eco Aware ženska kratka jakna 399,90 kn, Eco Aware ženske bijele hlače 299,90 kn

 

Osim bazne bijele i bež kao izvrsne podloge za kombiniranje dodatnih detalja i uzoraka, Joyful #Eco Aware koristi paletu trendi zelene boje s nijansama mente i limete. Ljubičasta je i ovog puta neizostavni dio odabrane palete dok je blaga monotonija boja razbijena s decentnim cvjetnim printevima i apstraktnim linearnim uzorkom koji imitira prirodu. Neuobičajeni prozirni kaput, majica s kratkim rukavima obogaćena upečatljivim sloganom te ženske hlače na crtu rezane iznad koljena, odlični su primjeri odjevnih komada dizajniranih po posljednjim modnim trendovima. Nešto jednostavniji top u bijeloj boji i pencil suknja zasigurno nemaju vremenski rok, a poslužit će kao snažni odjevni predmeti za svaku priliku!

Odjeća iz nove Joyful #Eco Aware kolekcije dostupna je u prodavaonicama i na www.reserved.com/hr/hr/

 

Eco Aware košulja 349,90 kn; Eco Aware hlače 349,90 kn

Eco Aware ženska jakna 449,90 kn

 

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.