Redizajniran Audi A3 limuzina predstavljen u Portus beach clubu

0

Petak, 20.9.2016. – Jedinstveni beach club na hrvatskoj obali Jadrana, Portus Beach Club ovih je dana bio domaćin ekskluzivnog predstavljanja i snimanja redizajna automobila Audi A3 u limuzinskoj verziji.

Redizajnirani Audi A3 limuzina odlikuje se novim sustavima pomoći vozaču i motorima, kao i novodizajniranim prednjim i stražnjim svjetlima. U unutrašnjosti novost predstavlja inovativni koncept upravljanja i prikaza informacija, Audijev virtualni kokpit. Audi A3 limuzina dugačka je 4.458 mm i sportska je limuzina u najvećem tržišnom segmentu na svijetu: kompaktnim automobilima sa četvero vrata. Vanjski dizajn kombinira klasični trodijelni koncept s dinamikom coupe modela. Unutrašnjost ovog sportskog modela sa četiri vrata uključuje svijetao i čist dizajn. Kapacitet prtljažnika od 425 litara (s quattro pogonom 390 litara) može se proširiti preklapanjem naslona stražnjih sjedala. Opcijska kuka za vuču se može zakrenuti i elektronički se otključava pritiskom na tipku. Opremljena 1.0 TFSI motorom, ova limuzina ima masu praznog vozila od samo 1.185 kg. Audi nudi model A3 limuzine sa snažnim i vrlo učinkovitim TFSI i TDI motorima. Raspon njihove snage kreće se od 81 kW (110 KS) do 140 kW (190 KS), a quattro stalni pogon na sve kotače dostupan je u novom modelu A3 limuzine s motorima čija zapremina kreće od 2.0 litre.

Darko Šupuk, glavni urednik Yachts Croatia časopisa ovom prilikom je rekao „Časopis Yachts Croatia odabrao je Portus Beach Club u marini D-Marin Dalmacija za snimanje auto editorijala novog AUDI A3. Članak će biti objavljen u listopadskom izdanju časopisa, a inače najprodavaniji AUDI model svih vremena fantastično se uklopio u okoliš novo otvorenog kluba u Sukošanu.“

Portus Beach Club, nalazi se u sklopu marine D-Marin Dalmacija u Sukošanu i svečano je otvoren sredinom srpnja, uz brojne uzvanike iz svijeta  slavnih i sporta kao i poslovne zajednice. Tako je otvorenju između ostalih prisustvovao i Luka Modrić sa suprugom.

Doğuş grupa je otvorenjem Portus Beach Cluba u marini D-Marin Dalmacija svojim gostima ponudila novi sadržaj i podigla kvalitetu pružene usluge na još višu razinu. Portus Beach Club svojim posjetiteljima pruža sigurnu luku (portus) i mjesto u kojem će se u potpunosti moći opustiti i uživati u za njih predviđenim raznovrsnim sadržajima poput lijepe plaže, dva restorana, sportskih sadržaja i dječjeg kluba.

D-Marin Dalmacija je najveća marina u Hrvatskoj i jedna od najvećih na istočnom Mediteranu. Marina ima kapacitet od 1200 vezova u moru i dodatnih 300 vezova na kopnu te može prihvatiti jahte do 80 metara dužine. Svi vezovi imaju priključke za struju i vodu, a marina nudi i široke izgrađene gatove, izlaz na duboko more te 24-satnu zaštitarsku službu. D-Marin Dalmacija jedna je od 11 jedinstvenih marina u Jonskom, Egejskom i Jadranskom moru kojima upravlja D-Marin grupa koju je Doğuş grupa osnovala s ciljem podizanja standarda poslovanja i upravljanja marinama. D-Marin grupa posluje kroz najveći međunarodni lanac marina u Istočnom Mediteranu koji promovira rekreacijski yachting, osigurava ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup prirodnim pomorskim putovima te razvija održivo poslovanje koje potiče zapošljavanje u lokalnim zajednicama i gospodarski rast.

Doğuş grupa jedan je od najvećih stranih ulagača u hrvatski turizam koja je svoja ulaganja započela akvizicijom D-Marin Mandaline u Šibeniku, nakon čega su uslijedile i akvizicije D-Marin Dalmacije u Sukošanu te D-Marin Borika u Zadru, izgradnja hotela D-Resort u Šibeniku, dok na jesen slijedi početak izgradnje budućega hotela Maraska koji će poslovati pod imenom jednog svjetskog luksuznog hotelskog branda.

 

Share.

Comments are closed.