Raznoliki izbor moderne i kvalitetne obuće za dugo toplo ljeto

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ljetna sezona obuće predstavlja pregršt efektnih modela, od modnih klasika, pa sve do trendi modela koji se lako mogu kombinirati uz različite odjevne kombinacije.

Ljetna obuća treba biti udobna i lagana, razigranih boja i napravljena od kvalitetnih materijala. Spoj svih ovih karakteristika u svojoj novoj ponudi ljetne obuće nudi Alpina, poznati brend obuće koji u svojoj ponudi ima i renomirane robne marke Peko i Peter Kozina.

Ponuda je zaokružena izborom modela – od nezaobilaznih laganih ljetnih tenisica, ravnih sandala za ležerni look, pa do elegantnih sandala s visokom potpeticom. Praktične, moderne, ali prije svega udobne, ljetne Alpina cipele idealne su za svaku prigodu. Nijanse i uzorci poput zmijskih uzoraka i decentnih metalnih detalja, prilagođeni su trendovima boja ove sezone – od uvijek poželjne bijele, do svestrane bež nijanse, nježnih zemljanih i pastelnih tonova, pa sve do šarenih modela koji će vas dodatno istaknuti.

Cijena 314 kn

Cijena 335 kn

Cijena 335 kn

Cijena 384 kn

Cijena 419 kn

Cijena 468 kn

Cijena 401 kn

Dugo toplo ljeto obilježite outfitom po kojem će vas svi pamtiti. Raznolika ponuda ljetne obuće dostupna je u svim Alpina trgovinama i putem webshopa www.alpinashop.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.