Radionice „Žene i novac“ diljem Hrvatske

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krajem siječnja i tijekom veljače u nizu gradova Hrvatske održavaju se radionice „Žene i novac“.

 

Cilj je edukativnih radionica, kao i na istoimenom portalu Žene i novac, otvoreno razgovarati o novcu, transformirati svoj mentalni sklop i odnos s novcem, promijeniti ograničavajuća uvjerenja, konkretno naučiti kako izaći iz dugova, štedjeti, investirati, pokrenuti posao, dodatno zarađivati, kako se bolje prodati i zauzeti za sebe, naplatiti svoj rad, samouvjereno ispregovarati veću plaću te osvijestiti uzroke osjećaja manje vrijednosti te kako sve to konkretno promijeniti.

Gošće predavačice su kolumnistice portala, stručnjakinje u svom poslu.

Kristina Ercegović, spisateljica i poduzetnica, na temu „Mentalni sklop obilja“ te Ivana Gabrić Markovinović na temu „Kako izaći iz duga, štedjeti, investirati i uspješno upravljati kućnim budžetom“. Gošće su u svim gradovima, dok u svakom pojedinom gradu na teme „Kako se bolje prodati“ i Kako se zauzeti za sebe i povećati osjećaj vlastite vrijednosti“ nastupaju lokalne stručnjakinje.

Detaljnije na www.zeneinovac.com

 

Foto:PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.