Putovanje kroz život

0

Jesi li zaista spreman na to putovanje u potpunosti? Odbaci kacigu negdje u jarak, onu za koju misliš da će te zaštititi od života, pusti vjetar u kosu i prihvati sve što ti život donese! Tek onda možeš reći da si živio život!

Oooo, to nikako ne znači da će te on milovati samo zato što nemaš kacigu! Neće! Budi spreman prihvatiti dobro, ali znaj da s njim dolazi i loše! Smijat ćeš se, ali i plakati! Uvijek voli svoje sada i budi zadovoljan njime. Prošlost se neće ponoviti više, dovoljno je da pamtiš da si i tada živio (nadam se bez kacige)!

Nauči nešto ih svojih pogrešaka, zato ne zaboravi u čemu si to griješio, kad oprostiš, nemoj zaboraviti što si oprostio, da se ne ponavljaš!

Znaj da će se ljudi mijenjati i stvari će izmicati kontroli, no putovanje se nastavlja…s vjetrom u kosi!

Foto: Pixabay

Kolumna: IZ IVANČICINOG DNEVNIKA

Autorica: Ivančica Matuša
Autorica knjige “Zaključana”

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.