Psihološki triler koji će obilježiti ovu godinu! LAŽ – C. L. Taylor

0

NOVI ROMAN U SERIJI HIT-KRIMIĆA MOZAIKA KNJIGA

 „Klaustrofobično, napeto…adrenalinsko putovanje.“ – Elizabeth Haynes

Bestseler Sunday Timesa

Laž autorice C. L. Taylor realističan je, mračan i zaista napet roman koji ne dopušta predviđanja. Riječ je o bestseleru časopisa Sunday Times, knjizi nominiranoj za dvije prestižne nagrade: Knjiga s najviše preporuka i Knjiga s najegzotičnijim mjestom radnje, te je zauzela čak 9. mjesto na listi najprodavanijih knjiga na Amazonu!

Novi hit-krimić uzbudljiv je roman koji otvara temu o povjerenju i prijateljstvu. Briljantan način pripovijedanja oduševio je čitatelje upravo zbog autoričina spretnog i vještog slaganja motiva poput slagalica, iz poglavlja u poglavlje, sve do konačne istine koja progoni glavnu junakinju.

Jedno je sigurno: na kraju čitanja bit će vam krivo što je knjiga gotova!

 

Mjesto radnje?

Knjiga vas odvodi daleko u egzotična područja nama nepoznatih svjetova. Mjesto radnje je većim dijelom Nepal, ali i Velika Britanija.

Kratak sadržaj

Jane Hughes ima uređen život. Radi u azilu za životinje, sretno je zaljubljena i živi u kućici na velškome selu. Sretnija je nego ikad u životu, no jednog dana dobiva poruku koja ju podsjeti da nije uvijek sve bilo tako:  Sve je laž.

 Jer – Jane Hughes ne postoji.

Pet godina prije, Jane je s najboljim prijateljicama otišla na putovanje koje je trebalo biti pustolovina života, a pretvorilo se u noćnu moru u kojoj su dvije djevojke izgubile život.

Jane je pokušala ostaviti prošlost iza sebe, ali čini se da netko zna istinu. Netko tko neće odustati dok ne uništi Jane i sve što ona voli…

Obožavatelji psiholoških trilera doći će na svoje!

 

 L. Taylor – autorica istaknutih psiholoških trilera

Autorica C. L. Taylor već se istaknula trilerima The Accident i The Missing. Obje knjige dugo su bile na vrhu top-ljestvica najčitanijih knjiga, a ukupno su se prodale u više od 900,000 primjeraka u Velikoj Britaniji, a prava su prodana u još 15 zemalja. Diplomirana je psihologinja koja je svoje znanje izvrsno uklopila u radnje svojih mračnih i napetih romana.

 

IZ STRANIH KRITIKA:

Mudra studija o tome kako sitne ljubomore i nesporazumi mogu raščiniti i najčvršće prijateljstvo. Uzbudljivo od prve do zadnje stranice.“ Elizabeth Haynes

Laž je genijalna knjiga – kao Žal, samo mračnija, uzbudljivija i napetija. Toliko je divno napisana da te uvuče u svijet i izaziva ovisnost.“ Louise Douglas

„Knjiga je jezovita, strašna i puna obrata. C. L. Taylor izuzetno vješto piše priče u kojima ne znaš kojim likovima možeš vjerovati, a rezultat je intrigantan, strašan i nevjerojatno uzbudljiv.“ Julie Cohen, preporuka Ljetnog knjižnog kluba

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.