Promocija knjige LYKKE – potraga za najsretnijim ljudima na svijetu, nova hit knjiga Meika Wikinga

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Četvrtak, 1. ožujka 2018. u 18 sati

Knjižara Hoću knjigu, Megastore

  • O sreći – koju Danci nazivaju lykke – nitko ne zna više od Meika Wikinga, direktora Instituta za istraživanje sreće i autora bestselera Hygge – danski recept za sretan život.
  • Meikova prva knjiga Hygge – danski recept za sretan život izdana je prošle godine i prodana u višemilijunskim nakladama diljem svijeta.
  • Iako je moguće mnogo toga naučiti od Danaca, ključne tajne sretnoga života potrebno je otkriti u cijelome svijetu, stoga Meik kreće od ključnog pitanja: Što je zajedničko sretnim ljudima?
  • U ovoj fascinantnoj knjizi autor nas vodi u lov na blago kako bismo otključali vrata kvalitetnoga života. Prikupivši podatke, iskustva i savjete iz najsretnijih kutaka svijeta govori nam kako provoditi dragocjeno vrijeme, kako postići zajedništvo i istinsko zadovoljstvo.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na promociji ove knjige u četvrtak u 18 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore, gdje smo posebno uredili „lykke kutak“ u suradnji s Kare namještajem.

Na promociji će sudjelovati novinarka Nada Mirković i psihijatrica Ana Vaništa Košuta.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.