KNJIGE  

Priručnici koji pomažu da živite ispunjen život

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svakodnevni izazovi s kojima se danas susrećemo traže od nas mnoga znanja i snage. Takva znanja i vještine ne stječu se u školi već prije svega preko iskustva u životu ili detaljnijim upoznavanjem i čitanjem literature koja potiče na razvoj. Nudimo vam popis super novih savjetnika i priručnika koji bi u tome mogli značajno pomoći.

 

Lykke – Meik Wiking

Lykke – Meik WikingLykke, danski naziv za sreću, glavna je preokupacija ekipe iz Instituta za istraživanje sreće u Kopenhagenu. Tko su sretni ljudi i zašto su sretni? Postoje li zajednički razlozi za sreću među različitim narodima? Nova, prekrasna knjižica Meika Wikinga stigla je u Hrvatsku i smiješi se s polica naših knjižara.

 

 

Šetnja sunčanom stranom – Rachel Kelly

Šetnja sunčanom stranom - Rachel KellyŠetnja sunčanom stranom nudi 52 savjeta, oruđa i pozitivnih ideja (jednu za svaki tjedan u godini) koje će vas voditi kroz godišnja doba i pomoći vam da se bolje nosite s pritiscima svakodnevnog života.

U dnevniku koji obuhvaća godinu dana, Rachel Kelly dijeli strategije koje su njoj pomogle da ostane smirena i sretna nakon što je prevladala depresiju. Ovo je doista idealna knjiga u koju treba uroniti kad god vas obuzme neraspoloženost.

 

Zašto ostati živ – Matt Haig

Zašto ostati živ – Matt HaigKad god govorimo o depresiji, ili se počnemo osjećati tjeskobno i zabrinuto ili se upustimo o gotovo isprazne floskule koje bolesnima zaista ne mogu pomoći. Ova knjiga je zaista drugačija. Zašto?

Autor je proživio duboku i tešku depresiju, vadio se iz nje na sve načine i vrtio u krug, a ono što je učinio nakon pobjede svakako je fascinantno. Znao je opisati taj osjećaj. Ružne odjećaje obično potisnemo, Matt ih je uspio dočarati i objasniti, definirati.

Knjiga Zašto ostati živ, potresno, duhovito i radosno istraživanje načina da se bolje živi, bolje voli i da se osjeća življe, nije samo memoarsko djelo.

 

Obećanje – Mark Whitwell

Obećanje – Mark WhitwellPraksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana „Vaše sedmominutno čudo“ – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo.

Vrijeme je da to i iskušamo.

 

Istine i laži o ljubavi – Bruno Šimleša

Istine i laži o ljubavi – Bruno ŠimlešaNakon što nas je u Ljubavologiji naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u ovoj knjizi ide korak dalje. Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce. Nema ljepšeg poklona za Valentinovo nego naučiti voljeti – sebe i druge!

 

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.