Prirodno očuvanje intimnog zdravlja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intimea Hygieia

Odgovarajuća njega za ravnotežu i svježinu intimnog područja

U današnjem, užurbanom načinu života i uz svakodnevne obaveze ne preostaje nam mnogo vremena za brigu o sebi. Većina žena najviše pažnje posvećuje njezi kose, kože lica i tijela, a briga o intimnom zdravlju nerijetko je stavljena u drugi plan. Ozbiljni zdravstveni problemi i infekcije ponekad mogu biti povezani s nepravilnom intimnom higijenom, stoga je izuzetno važno svakodnevnom pravilnom intimnom njegom održavati prirodnu ravnotežu i svježinu intimnih dijelova tijela.

Intimea Hygieia liniju čine proizvodi za intimnu njegu izrađeni na prirodnoj bazi, a namijenjeni su svim ženama, trudnicama i rodiljama te ženama u menopauzi. Posebno blagotvorni sastojci ovih sredstava za intimnu njegu specifično djeluju na održavanje zdravlja intimnog dijela tijela. Dalmatinska kadulja i maslinovo ulje djeluju antibakterijski i protuupalno te sprječavaju isušivanje sluznice, a zahvaljujući antioksidansima, vašem intimnom području pružena je dugotrajna zaštita. Prirodna ravnoteža intimnog dijela tijela postiže se, prije svega, nastanjivanjem dobrih bakterija. Korištenje Intimea Hygieia proizvoda održava prirodni pH sluznice pogodan za prisutnost dobrih bakterija kako bi se spriječio razvoj uzročnika bolesti i infekcija.

Intimea Hygieia jasmine

Intimea je nastala kao rezultat rada hrvatskih biokemičara i liječnika te već više od 20 godina pomaže milijunima žena u održavanju intimnog zdravlja. Liniju čine tri proizvoda za intimu njegu:

  • Intimea Classic nježni tekući sapun kremaste strukture za intimnu njegu, bez dodatnih mirisa, s ekstraktom kadulje, maslinovim uljem i mliječnom kiselinom.
  • Intimea Hygieia vlažne bezmirisne maramice za intimnu njegu koje pomažu u održavanju svježine i prirodne ravnoteže intimnih dijelova na dnevnoj bazi.
  • Intimea Jasmine nježni tekući sapun za intimnu njegu, kremaste strukture i blagog ugodnog mirisa jasmina iz kojeg su uklonjeni alergeni.

Instagram 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.