Pridružite nam se na eventu Kluba šefica uz goste Željku Franulović i Miroslava Skendera

0

Na sljedećem druženju Kluba šefica u Zagrebu, 9. rujna u hotelu Palace, očekuje nas Željka Franulović, uspješna je kostimografkinja, dobitnica nagrade Zlatna arena za kostimografiju za filmove “Snivaj zlato moje”, redatelja Nevena Hitreca i “Nije kraj”, Vinka Brešana.

Željka će nam održati zanimljivo predavanje na temu Poslovni stil odijevanja koji obuhvaća sljedeće savjete: Što je poslovni stil uspješne žene, Osnovna pravila za poslovnu garderobu te Modni dodaci i make up.

Uz Željku Franulović, sudionici će imati priliku naučiti kako napraviti “Prvi korak do vlastite izvrsnosti” uz coacha Miroslava Skendera. Miroslav prvi korak do vlastite izvrsnosti proglašava korakom prema sebi.

“Igrat ćemo igru koja nam može pokazati kako živjeti odgovornije, u isti mah dozvoliti si prepustiti se, opustiti se. Ne trčati za rezultatom nego biti onaj kojem rezultat dolazi jednostavno jer nema izbora. Nakon toga ću objasniti implikacije onoga što smo doživjeli kroz igru te kako to primijeniti u životu, poslu u vremenu kad smo sami sa sobom ili među ljudima. Koliko puta niste učinili ništa jer niste znali koju opciju izabrati? Ne bi li bilo odlično kad biste mogli otpustiti stres, više vjerovati sebi i znati točno što trebate učiniti? Možete li uopće zamisliti koliko bi život i posao bili bolji kada biste ovo svladali? Želite li saznati koliko dobra šefica možete postati zahvaljujući igri? Možda je vrijeme da se počnete igrati u životu…”, najavljuje Miroslav Skender.

Miroslav je sin oca poduzetnika i majke poduzetnice. U svojoj je karijeri bio zaposlenik, samozaposlen i poslodavac. Doživio je rad i poduzetništvo iz svih pozicija i pisao o tome u časopisu Poduzetnik. Sada kao certificirani trener osobnog razvoja radi s ljudima koji svoj život žele podići na novu razinu.  Trenutno vodi marketing i odnose s javnošću u uspješnom fitness centru za pametno vježbanje „Vježbaonica“. Završio je verificirani program usavršavanja Voditelj marketinga u Poslovnom učilištu Filaks. Kolumnist je na portalu Obiljka, vodi Facebook stranicu „Razgovori s Mirom“ i radi individualno s klijentima…

Veselimo se druženju, umrežavanju, razvoju i stjecanju novih vještina. Pridružite nam se na eventu u Zagrebu (hotel Palace), 9. rujna od 15.00 do 17.00.

Pridružite se!

Share.

Comments are closed.