Pridruži se revoluciji koja traje od 1987.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Davne 1987. godine dogodila se revolucija – lansirana je linija Air Max tenisica koja je do danas ostala jedna od najpopularnijih i najdugovječnijih u povijesti brenda Nike. Zato je ožujak namijenjen proslavi 30. rođendana ove modne ikone, a lanac trgovina BUZZ poziva sve ljubitelje Air Maxi-ica na slavljenički događaj AIR MAX DAY!

AIR MAX DAY je događaj otvoren za sve zainteresirane, a održat će se u nedjelju, 26. ožujka, 2017. od 11 do 18 sati u zagrebačkom popularnom okupljalištu Swanky Mint u Ilici 50.

Svi posjetitelji će moći sudjelovati u brojnim zanimljivim sadržajima, odličnoj glazbi DJ-ice Mirele Priselac Remi i raznim iznenađenjima,  te otkriti najnovije Air Max modele – a oni najsretniji će osvojiti nove Air Max-ice!

Vlasnike starijih modela Air Max-ica očekuje posebno iznenađenje, pa je savjet da ih ponesu sa sobom ili na sebi.

Sretan vam Air Max Dan! #kissmyairscro

Više informacija na www.buzzsneakers.com

Foto: Press

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.