Ne možete dočekati ljetna sniženja? Iskoristite presale tjedan u Designer Outletu Croatia

Pinterest LinkedIn Tumblr +

presale tjedan u Designer Outletu Croatia

Dodatni popusti za članove VIP Cluba

Bez obzira planirate li ljeto provesti na moru ili u gradu, sigurni smo da ste već osmislili vaš savršeni ljetni outfit. Dok željno iščekujemo sezonska sniženja kako bismo uhvatili must have ljetne odjevne komade, u Designer Outletu Croatia ovog vikenda počinje VIP PRESALE tjedan koji članovima VIP Cluba priprema ekskluzivnih dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene i na cijeli iznos kupnje.

Dodatni popusti vrijedit će u 39 trgovina – Armani Exchange, Under Armour, Guess, Replay, Home&COOK, XYZ, Scotch&Soda, Wrangler, Lee i Sportina samo su neki od brendova s popisa koji možete potražiti na designeroutletcroatia.com.

Nakon čišćenja ormara od zimske garderobe, sada je pravi trenutak za ljetni shopping i nove modne kombinacije. U ponudi preko 100 fashion i lifestyle brendova u modnom gradiću na otvorenom možete pronaći sve trendi komade odjeće, obuće i modnih dodataka od kojih se nećete odvajati ove sezone. Zašto čekati sezonska sniženja kad vas od 20.6. do 28.6. u šarmantnoj atmosferi modnog gradića očekuje poseban shopping tjedan uz neodoljive popuste.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se u VIP Club na web stranicama Designer Outleta Croatia koji će vam omogućiti da već sada nabavite sve ljetne modne favorite uz dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene od 30 do 70 %.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.