Preporučujemo za mame

0

Portal Pitajmamu.hr službeni je internetski dom mjesečnika Mama&Beba.

Pitajmamu.hr pokrenut je u listopadu 2011. godine kao dodatni medijski kanal pružanja informacija našoj ciljnoj skupini i logičan je nastavak našeg izuzetno popularnog tiskanog izdanja.

Svojom pojavom, portal Pitajmamu.hr, odmah je zauzeo zapaženo mjesto u omiljenim web destinacijama i postao nezaobilazna adresa na kojoj trudnice, mame i moderni mladi roditelji mogu pronaći odgovore na sva svoja pitanja.

Osim objavljivanja brojnih zanimljivih stručnih i popularnih članaka, vjestica i novosti vezanih uz roditeljsku tematiku, uključujemo čitateljstvo u aktivno sudjelovanje u stvaranju sadržaja portala, čime nastavljamo uspješnu praksu iz našeg tiskanog izdanja.

Cijenimo mišljenja i potrebe naših čitateljica i pažljivo „slušamo“ glas roditelja, pa je stoga informiranje, dijeljenje iskustava, uključivanje u rasprave i međusobno druženje kako bi pomogli jedni drugima, osnovna ideja pokretanja ovog roditeljskog portala.

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.