Poznati dermatolog dr. Dinko Kaliterna dobio svjetsko priznanje za kremu koja bi u budućnosti mogla zamijeniti lasere

Pinterest LinkedIn Tumblr +

My Skin by dr. Kaliterna White Skin 1 krema, rezultat je spoja prirode i tehnologije koji rješava sve probleme pigmentacije bez izbjeljivanja kože

 

My Skin by dr. Kaliterna White skin 1, nova je krema za njegu, regeneraciju i pomlađivanje svih tipova kože. White skin 1 kreirana je prema recepturi Dinka Kaliterne, doktora dermatologije i venerologije poznatog i kao osnivača i utemeljitelja Poliklinike Poliderma, svjetski priznate u područjima dermatologije i anti-aging tretmana. Krema koja je upravo osvojila nagradu “Enrico Follador Award 2019” na kongresu u Italiji, ponovno je nagrađena i na istom kongresu u Limi u Južnoj Americi.

 

White skin 1

White skin 1 krema uklanja pigmentaciju bez izbjeljivanja kože i popratnih posljedica jer djeluje na sve faze razvoja pigmenta tako što zaustavlja enzim tirozinazu koji je glavni krivac za razvoj pigmenta. Osim što zaustavlja, potiče i njegov raspad, blokira prijenos pigmenta u stanice te suzbija razvoj pigmentnih stanica. Krema je zaradila mnoga priznanja stručne javnosti, ali i samih korisnika.

Uz kremu White skin 1, kolekcija Whitening line se sastoji i od kreme White skin 2 koja služi za održavanje rezultata postignutih kremom White skin 1, mlijeka za čišćenje lica, losiona za njegu i uklanjanje pigmentacija s tijela te kreme White skin eye za područje oko očiju. Krema je predstavljena kao inovacija koja bi u budućnosti mogla konkurirati i skupim laserima za njegu lica, ali kao mnogo jeftinija alternativa jer doktorova je želja da su ljepota i učinkovita njega kože dostupne svima.

 

Spoj prirode i znanosti

Ono što ovu kremu čini različitom od ostalih jest to da predstavlja spoj prirode i znanosti te da je rađena isključivo prema oštećenom tipu kože i upravo u tome leži njena efikasnost. Dr. Kaliterna je o postignućima na polju uklanjanja oštećenja nastalih utjecajem sunčevih zraka, napisao i znanstveni članak objavljen u časopisu “Journal of cosmetic dermatology”, a rezultat istog pretočio je u kremu.

White skin 1 krema, kombinacija je prirodnih sastojaka od kojih je najvažniji butil resorcinol, dobiven iz kore bora, koji, kaže, najviše utječe na krajnji rezultat.

 

Najstroži testovi

Nagrada koju je dr. Kaliterna dobio za kremu White skin 1 na kongresu u Limi u Južnoj Americi pred više od deset tisuća liječnika-dermatologa i dermatovenerologa dokaz je njene djelotvornosti. Krema je prošla najstrože testove pa stoga pruža maksimalnu sigurnost korištenja. Osobito je pogodna na mjestima gdje je sunce jače jer trajno uklanja svjetlije i tamnije pigmentacijske mrlje, a njena učinkovitost prepoznata je i izvan Europe jer uz estetski ima i detoksikacijski učinak.

Dr. Kaliterna član je DASIL-a, najveće i najvažnije svjetske organizacije dermatologa i plastičnih kirurga. Uz sve, prvi u Hrvatskoj uvodi i načelo integrirane dermatologije te najnovije tehnologije i spoznaje iz područja dermatovenerologije, estetsko-korektivnih zahvata i primjene lasera. Njegova specijalnost su estetsko-korektivni zahvati, kozmetologija, celulit, antiaging medicina i primjena lasera, a sada možemo reći da je doktor koji je potpuno „dekodirao“ kožu.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.