Poziv na besplatni seminar za žene „BUDI DIO PRIČE“

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, obilježava se u znak sjećanja i poštovanja prema sestrama Mirabel, koje je 1960. godine u Dominikanskoj Republici dao ubiti diktator Rafael Trujillo zbog njihovih aktivnosti i borbe za demokraciju i pravdu, te svim onim ženama koje su svoj rad posvetile borbi za ljudska prava, za dostojanstvo svakog ljudskog bića. Taj dan obilježavamo svake godine 25. studenoga.

 

Bilo koji oblik nasilja je neprihvatljiv, a dok taj problem najviše pogađa žene, prisutan je u svim dobnim  strukturama, bez obzira na socioekonomski status te bez obzira na podrijetlo i obrazovanje. Kako bi  doprinijeli prevenciji nasilja, želimo da se sve žene osjećaju snažno, samopouzdano i sigurno, a zbog toga se u nekoliko hrvatskih gradova organizira besplatni trening-seminar samoobrane za sve žene.

  • Prevencija i prepoznavanje: žene će naučiti prepoznati konflikt na vrijeme i deeskalirati
    situaciju
  • Obrana od najčešćih napada: Polaznice seminara naučit će neutralizirati situaciju,
    stvoriti distancu i napraviti odgovarajuću obranu.
  • Snažna i samopouzdana: dio seminara prolazi kroz tematiku kako zauzeti samopouzdani stav i preuzeti kontrolu u stresnoj situaciji.

Trening-seminar otvoren je za sve žene koje žele upoznati Krav Maga sustav i naučiti nešto novo. Potrebno je samo ponijeti udobnu odjeću za trening i odabrati željenu lokaciju:

ZAGREB: Velesajam, Kvatrić, Maksimir, Centar/Donji Grad, Prečko i Trnje.
IVANIĆ GRAD, KUTINA, KARLOVAC, KOPRIVNICA, ČAKOVEC, OSIJEK, RIJEKA, ZADAR, SPLIT.

Potrebna je prijava na info@krav-maga.hr ili na www.krav-maga.hr

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.