Poza djeteta – opustite leđa i istegnite mišiće

0

SAVJET

Za bolje sutra…

Zauzmite poziciju kako je demonstrirano; lezite na leđa, dignite noge i privucite koljena prsima, primite rukama nožne prste i dišite – polako udah kroz nos, a izdah na usta.

Zašto?

Na ovaj način ćete opustiti leđa – posebno lumbalni dio i područje oko trtice, istegnuti mišiće te razbistriti um za kraj dana.

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.