Popularni talijanski modni brend Piazza Italia je, nakon Zagreba i Splita, otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Talijanska moda stigla je u Osijek

Talijanski modni brend Piazza Italia, prepoznatljiv po vrhunskom modnom dizajnu i pristupačnim cijenama, stigao je u Osijek pa je tako jučer, u trgovačkom centru Portanova, otvorena prva osječka trgovina Piazza Italia koja predstavlja najnovije kolekcije za žene, muškarce i one najmlađe.

Ovaj popularni high street modni brend u kolekcijama za proljeće/ljeto 2017. nudi jedinstvene komade vrhunskog talijanskog dizajna i kvalitete za cijelu obitelj, pa će ljubitelji mode moći kreirati originalne modne kombinacije koje će uvijek biti primijećene.

Tvrtka “Piazza Italia” osnovana je 1993. godine u Italiji, zahvaljujući inicijativi trojice mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina, Piazza Italia postala je jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po pristupačnim cijenama, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu – 250 dućana u Italiji i 70 u svijetu.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.