Popularne „höglice“ na sniženje do 50%

0

Hogl popust

Högl je snizio cijene do 50%

U trgovinama Högl u Ilici 12 i u Westgate Shopping Cityju već su polako pristižu novi modeli iz jesenske kolekcije, no ono što ipak najviše privlači sve poklonice dobrih cipela su atraktivna sniženja ovog austrijskog brenda poznatog po vrhunskoj kvaliteti i fantastičnoj udobnosti. Popularne „höglice“ sada se mogu kupiti uz sniženje do 50%, a izbor modela i veličina je još uvijek odličan.

Sada je pravi trenutak za kupnju sandala, natikača i torbica u veselim bojama koje će savršeno zaokružiti svaku ljetnu odjevnu kombinaciju. Svi modeli mogu se naručiti telefonom i dobiti poštom, a više informacija zatražite na 01 4830 586.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: PR

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.