Pokrenimo se!

0

Postoji mnogo razloga za krenuti u teretanu ili početi se baviti nekim aktivnostima na svježem zraku, a osim toga, postoji i pravi način da se proslavi Nacionalni dan tjelovježbe. Intimina poziva sve da 26. rujna odvoje koliko god vremena mogu i posvete ga svom tijelu.

 

Tjelovježba

Svi smo svjesni i razumijemo isprike koje vjerojatno konstantno koristite za malo vremena za sebe nakon napornog dana na poslu – čaša vina i Netflix zasigurno su na prvom mjestu. Ali u slučaju da niste znali, tjelovježba može biti odlična relaksacija. To ne mora nužno biti kompletno znojenje na TRX-u, sasvim obična šetnja u parku već je korak naprijed. Naravno, takva šetnja se ne bi trebala dogoditi samo taj jedan jedini put, dodajte ju u svoj raspored i odvojite nekoliko dana u tjednu za dobrobit vašeg tijela i zdravlja.

 

Mjesečnica

Ok, sad kad smo riješili problem broj 1 na našoj listi izbjegavanja fizičke aktivnosti, možemo se prebaciti na drugi veliki problem – mjesečnicu. Vjerojatno zadnja stvar koju želite raditi dok ste suočene s bolovima i krvarenjem onih dana u mjesecu je navući tajice i natjecati sa svojim partnerom u teretani. Da, razumijemo i ovo, ali ovdje menstrualne čašice dolaze kao dar s neba. Osim dobro poznate činjenice da korištenje čašica drastično smanjuje rizik od sindroma toksičnog šoka (TSS), one su zapravo odlične za tjelovježbu. Samo zamislite da se trebate zaustaviti usred natjecanja kako biste promijenile tampon ili pronaći wc na biciklističkoj utrci 2018., nije baš prikladno.

Znamo da ne možete dočekati problem broj tri, i konačno pronaći taj jedan razlog za ostanak na kauču, ali drage dame, to se neće dogoditi. A to je zato što, zapravo, ne postoji broj tri. Da, upravo smo riješili glavne probleme koji se tiču pronalaženja pravih razloga da se pokrenete ovog 26. rujna – jer jednostavno mora biti savršen dan za nove početke, a ovaj se uklapa idealno.

 

Jačanje mišića zdjeličnog dna

U slučaju da niste jedna od lijenih i redovito trenirate, kažemo bravo! A osim toga, imamo i savjet za sve vas koje se bave trčanjem. Inkontinencija je čest problem u cijelom svijetu i želimo podcrtati – nema razloga da zbog toga osjećate sram i prestanate sa svojom najdražom vježbom. Mnogo toga možete učiniti da ojačate svoje mišiće zdjeličnog dna, a Intimina ponovno ima rješenje – osobni trener koji omogućava presonalizirane treninge i pruža motivaciju kako bi se ostvarili postavljeni ciljevi.

 

Share.

Comments are closed.