Parfois: Nigdje…. Može biti negdje

0

U suprotnosti s konceptom „doma“ iz prijašnjih kolekcija, Parfois sada poziva da izađemo izvan našeg područja udobnosti i suočimo se s promjenama koje su uvijek iza ugla.

Parfois predstavlja svoju kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2017., dostupnu na prodajnim mjestima Parfois u Zagrebu (Arena Centar, Westgate) Osijeku (Avenue Mall) i u Sportina trgovinama, a koja se temelji na pretpostavci da sve može nastati iz ničega i da uvijek postoje ogromne mogućnosti. Ovoj kolekciji inspiracija je priroda, s minimalističkim i romantičnim stilovima koji nastaju jedan uz drugoga.

Nova Parfois kampanja predstavljena je s talijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigdje“, uz plažu na sjeveru Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svijet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.

Zato 1.005 m3 Espinho lokalnog bazena, izgrađenog 1942. godine, daje život kampanji modne marke, jer je osigurao odličnu podlogu za nove kolekcije. Kolekcija uzima nadahnuće prije svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih utjecaja kao što su tigrovi, cvijeće i ptice.

Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople ljetne dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i trapera, metalnih detalja, vezova inspiriranih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od ljetnih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.

 

Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promjene doživljavaju kao stare prijatelje, uvijek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija neovisnosti, koja je ovisna o svakome od nas.

Zato što se čarolija može dogoditi bilo gdje, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.

Share.

Comments are closed.