Ovo su modeli cipela koje trebate imati u svom ormaru

0

Ležerna elegancija za svaki dan

Iako nam vremenske prilike nisu baš naklonjene, jedva čekamo da odbacimo zatvorenu i krutu obuću i zamijenimo je otvorenim i elegantnim modelima.

 

Balerinke koje osvajaju na prvi pogled

Što udobnije, to bolje! Ara je i ovog puta spojila udobnost i stil. Predstavljamo modele visokokvalitetnog mekanog materijala u svježim i vedrim bojama, koji garantiraju udobnost na prvi pogled. Ovog proljeća uživamo u niskim cipelama pastelnih boja, koje pristaju svakoj odjevnoj kombinaciji i prikladne su za cjelodnevno nošenje uz neopisivo nježan osjećaj hodanja.

Ako tražite osvježenje u svojem ormaru za cipele, onda su to definitivno balerinke s rupicama. Gornji dio prekriven je antilop kožom, a unutrašnjost kožom, s kožnim uloškom koji osigurava udobnost, a može se prema potrebi ukloniti i zamijeniti. Gumeni potplat otporan je na klizanje, a udobna trendi puna peta osigurava savršeno pristajanje.

 

 

Jednostavne i svestrane za kombiniranje, ara balerinke odlično upotpunjavaju gotovo svaki outfit i postavljaju modne standarde kvalitete. Zaboravite na neudobnost jer ara ostaje vjerna svojim prednostima.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Share.

Comments are closed.