Ovih blagdana darujte sebe i druge novom limenkom Arabesca Minas kave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Arabesca_limenka

Prepoznatljiva aroma fine turske kave upotpunit će ugođaj Božića

Kava je ritual kojim mnogi započinju svoj dan. Priprema i uživanje u kavi nezaobilazni su dio naše svakodnevnice. Ljubitelji kave ne biraju mjesto i vrijeme za kavu! Miris fine crne kave idealno će se uklopiti u ovo predblagdansko razdoblje, a svojom prepoznatljivom aromom upotpunit će ugođaj Božića.

Tako prepoznatljiva Minas mljevena kava iz Arabesce, poznata po svojoj tradicionalnoj i posebnoj recepturi, jamči šalicu punu ljubavi namijenjenu ljudima koji su odani starim i domaćim okusima. Ona je od sada dostupna i u jedinstvenom i ekološki prihvatljivom pakiranju u limenci, koja dodatno čuva okus i miris kave, štiteći je od vlage, svjetlosti i zraka.

Osim što se koristi za čuvanje kave kako bi kava zadržava svoju svježinu, limenka može poslužiti i za neke druge korisne namjene, a svojim dizajnom i oblikom idealno će se uklopiti u prostor kuhinje kao dekorativni element.

Arabesca kava proizvodi se po posebnim recepturama visokokvalitetnih mješavina najfinijih kava kontroliranog podrijetla. Svojom bogatom aromom pruža vrhunski užitak ispijanja kave u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme.

Ako vas brine kreativnost u odabiru ovogodišnjih božićnih poklona, limenka Arabesca kave može biti odlična ideja za svaku prigodu, bilo da darujete sebe ili druge.

Limenka Arabesca Minas kave dostupna u svim vodećim trgovačkim lancima. Akcijska cijena 29,99 kn.

www.arabesca.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.