Otvorena nova trgovine Alpina obuće u City Centeru One East u Zagrebu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Od sada u Alpini i obuća najstarijeg slovenskog branda Peko i Peter Kozina

Alpina kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće, koja već više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće, u svom je poslovanju na hrvatskom tržištu napravila novi iskorak. S ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Alpina je ovog vikenda otvorila novu trgovinu na potpno novoj lokaciji – u City Centeru One East na zagrebačkom Žitnjaku.

U skladu s novim vizualnim identitetom Alpina obuće koji odvojeno daje naglasak na outdoor i fashion obući, uređenje slijedi skandinavski stil ravnih i čistih linija te potpuno drugačiji način predstavljanja obuće koji kupcima od sada omogućava inspirativniji doživljaj kupovine.

Veliki novitet predstavlja i ponuda obuće koja je u modnom segmentu proširena brendovima Peter Kozina kao najstarijom slovenskom robnom markom obuće, a također je bitno za izdvojiti da se od sada jedino u Alpina trgovinama može pronaći i kolekcija poznate obuće Peko koja je od prošle godine sastavni dio Alpina brenda.

crne salonke

 

„Robna marka Peko ističe se u portfelju Alpine po svom klasičnom i svevremenskom stilu kod kojeg izdržljivost i dugotrajnost igraju ključnu ulogu. Navedena obuća je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživjela u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima.“, istaknula je prilikom otvorenja Nikolina Dežmarić-Krofak, direktorica Alpine CRO.

zute baletanke

Drugi, jednako bitan segment predstavlja široka i raznolika ponuda obuće za outdoor aktivnosti jer upravo je brend Alpina renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je također globalno prepoznatljiva i kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara i svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu.

zimske cipele

Nova trgovina Alpine u City Centeru One Zagreb East nalazi se na 1. katu Centra, a prilikom otvorenja za kupce je bilo organizirano ugodno druženje uz posebne popuste, gratis make up i modno savjetovanje stilistice Alme Premerl Zoko.

Krajem veljače Alpina priprema još jedno iznenađenje – novo prodajno mjesto, i to u City Centeru One u Splitu.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.