Ostanite u dobroj formi i nakon skijanja uz Cedevitu s 35% manje šećera!

0

Prošlog je vikenda završio skijaški tjedan za mnoge Hrvate, a kako bi oni i nakon povratka kući ostali u dobroj formi, pobrinula se Cedevita. Tako su Cedevitini promotori na Naplatnoj postaji Trakošćan svim skijaškim entuzijastima zaželjeli dobrodošlicu kući te im poklonili Cedevitu s 35% manje šećera.

Cedevita s 35% manje šećera namijenjena je onima koji žele pripaziti na unos šećera, ali ne žele kompenzirati dobre okuse. U proizvodu je smanjen udio šećera i dodano je sladilo steviol glikozidi iz ekstrakta lista stevije. Time je za pripremu jednog napitka dovoljna količina od 12,5 g multivitaminskih zrnaca, a pripremljeni napitak ima smanjenu energetsku vrijednost i sadržaj šećera za 35% u odnosu na standardni proizvod bez sladila. No jedno je ostalo isto, a to je da i Cedevita s 35% manje šećera sadrži 9 vitamina! Proizvodi se na tržištu mogu kupiti u pakiranju od 150g za 3L napitka u okusima naranča i limun. 

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.