Besplatne konzultacije: Za one koji žele više

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dugo nisam vidio školske udžbenike. Ne znam kako sada izgledaju, no u moje vrijeme je ispod lekcije znao biti dio „za one koji žele znati više“.

 

Tamo su oni koje zanima lekcija mogli dobiti malo detaljnije informacije. Ponekad su baš te informacije činile veliku razliku, u samom razumijevanju, u dubini pouke i u mogućnosti da potpuno osvoje učenika i uvuku ga u svijet znanja.

Razgovarao sam sa Suvremenom ženom. Ljude zanima nešto više o onome što pišem, kako nešto što spominjem naučiti, razviti, na koji način krenuti i time utjecati na ono što sada smatramo problemom. Kako to promijeniti i vidjeti kao nešto pozitivno, kako imati pozitivan rezultat? Stoga smo odlučili napraviti nešto što će vam se svidjeti i dati vam mogućnost da napravite iskorak iz problema i situacija koje tako doživljavate. Što ćete s tim, ostaje na vama.

Dakle, od sada za one koji žele znati više postoji mogućnost besplatnih konzultacija sa mnom putem skypea ili maila.

Što možete dobiti? (što je tu za vas)?

U životu imamo situacije na koje je naš um spreman, koje postoje u našem shvaćanju i u našem jeziku. Ukratko, ne možemo imati (živjeti) ono što ne možemo ili ne znamo reći. Inženjer postaje inženjer tek kada svlada sve inženjerske termine i razumije ih. Doktor može biti doktor tek kad zna sve izraze, riječi i njihovo značenje u vezi medicine. Moramo svladati jezik onoga što želimo imati i živjeti u životu.

To je ono što radim. Učim ljude nepoznatim jezicima. Naučite jezik života kakav želite i gledajte kako se stvari mijenjaju u željenom smjeru. Hoćete li morati nešto i raditi? Naravno. To i je ono najvažnije.

Možete li za pola sata razgovora sa mnom naučiti jezik života kojeg želite? Ne, to nije dovoljno vremena za naučiti jezik. No, sasvim je dovoljno vremena za sijanje sjemena onoga što želite živjeti.

Na KRATKI TEČAJ NEPOZNATIH JEZIKA možete se prijaviti  putem maila: skedner.miro@gmail.com i telefona 0915510687

Share.

About Author

MIROSLAV SKENDER

TRENER OSOBNOG RAZVOJA Kroz mnoge godine osobnog razvoja i mnoge godine edukacije za trenera osobnog razvoja prepoznao sam vlastitu autentičnost te odabrao upravo to, ono najbolje od sebe podijeliti sa svijetom oko sebe. Pobijedio sam samo ako su i oni oko mene pobijedili. Stoga je moja misija pomoći svima koji žele i imaju hrabrosti promijeniti svoju priču.

Comments are closed.