Održana mirisna 3. Abeceda ljepote

0

Prvog vikenda Adventa u Zagrebu u hotel International su stigla poznata imena iz svijeta estetske industrije kao bi sudjelovali na jedinstvenom beauty događaju, festivalu estetike Abeceda ljepote.

 

Nakon svečanog otvorenja održana je panel rasprava na temu „Prirodno nasuprot umjetnog“ na kojoj su sudjelovali Ivica Marić, Mario Valentić, Tomislav Vrbanec, mr. Ana Turk i dr. Hrvoje Reil. Glazbeni gost na otvorenju je bila Nina Kraljić.

Mario Valentić imao je priliku otvoriti kongres kozmetike i na svojem predavanju razgibati sve prisutne i to na njihovo opće oduševljenje. Predavanjima u kongresnom dijelu koje je trajalo dva dana pridružili su se i dr. Jadranko Kovjanić, dr. Matija Miletić, dr. Hrvoje Reil te mnogi drugi.

Ove godine Abecedu ljepote je obilježilo čak osam MasterClassova, a otvorenje je započeo glavni parfumer Hrvatske parfemske kuće, gospodin Tomislav Vrbanec na temu izrade vlastitog mirisa. Svojim atraktivnim nastupom gospodin Vrbanec je privukao pažnju brojnih posjetitelja. U Zagreb je stigao još u četvrtak kada je održao predstavljanje, a završio je nastup svojim atraktivnim predavanjem o tome kako izgraditi vlastiti brend mirisa. Možemo se pohvaliti kako smo imali čast da nam upravo on kreira parfem posebne recepture i jedinstvenog naziva „Abeceda ljepote.“

Francuska medicinska kozmetika GERnetic privukla je brojne estetske centre, kao i ostali Masteri koji su uslijedili u dva dana festivala. Atraktivan nastup zabilježila je i tvrtka Nugenesis posebnim demo showom kojeg su ovom prilikom napravile prvakinje nail arta.

Pozornost je privukao i poznati zagrebački frizer Ivica Zanetti svojim motivacijskim predavanjem u kongresnom dijelu.

U izlagačkom dijelu su se predstavili poznati brendovi estetike i medicinske kozmetologije iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Francuske i Danske.

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.