Održana druga Abeceda ljepote

Pinterest LinkedIn Tumblr +

U dva dana Festivala estetike sudjelovalo je više od 80 brendova iz Hrvatske, Slovenije, Danske, Srbije, Francuske.

U subotu je drugu Abecedu ljepote svečano otvorila predsjednica Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske, gospođa Marija Šuško – Karlić. Prisutne je pozdravila kratkim govorom nakon čega je zajedno s direktoricom Festivala razgledala poslovne prostore izlagača. Nakon svečanog otvorenja prisutni su imali prilike uživati u modnoj reviji Talijanske škole mode i dizajna Callegari zanimljivog naziva Crno na crno plus dimenzija. Odmah nakon toga slijedila je panel rasprava na temu Ljepota? što to danas uopće znači na kojoj su sudjelovali: dr. Miroslav Kinčl, dr. Matija Miletić, Ivica Zanetti, Boris Kosmač i predstavnica danske tvrtke koji su svatko sa svojeg kuta gledanja predstavili pojam ljepote. Voditelj panel rasprave i ostalog bogatog programa bio je Dražen Kocijan – Kocka.

U subotu je održano i natjecanje u izgradnji nokta Nugenesis prahom na temu Čarolija Božića u kojoj su natjecateljice pokazale zavidnu vještinu u izgradnji nokta.

Među brojnim događanjima u subotu, svakako izdvajamo i edukaciju za kozmetičare “Novo doba estetske medicine” u kojoj su sudjelovala poznata imena estetike: dr. Miroslav Kinčl, mag. nutr. Mirela Marić; vlasnica Nutrilife centra, glavni nutricionista showa “Život na vagi“.

Niz zanimljivih događanja uslijedilo je i u nedjelju, od natjecanja u make up-u učenica na temu Gejša, do raznih prezentacija na pozornici kojima su se predstavili sami izlagači .

U posebnom dijelu programa predstavili su se najnoviji trendovi iz MCCM grupe proizvoda.
Inspiriran znanošću i rezultatima MCCM razvija linije kozmetike, kozmetologije i medicinskih proizvoda koje će slijediti profesionalni i medicinski tretman i biti dopuna tim tretmanima te pružena ruka klijentu kojem se i nakon profesionalnog tretmana omogućava nastavak odgovarajuće njege u kućnim uvjetima s ciljem postizanja što boljih rezultata.

U frizerskom dijelu programa predstavio se Elvir Bajrić, jedan od najpoznatijih frizera u regiji Look & Learn seminarom!

Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, licenciranog TIGI edukatora voditelja frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autora stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“. Njegov talent potvrđuju brojna priznanja i nagrade, među kojima je i titula prvaka bivše Jugoslavije koju je dobio iste godine kad je završio školu. Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola.

Na nastupu su bile prisutne i brojne poznate osobe koje je Elvir uređivao za njihove koncerte i nastupe. Dodatnu dozu glamura ovom nastupu pridonijela je i točka nakon njega plesnog studija Lepeza koje su zajedno s tvrtkom Biska iz Zagreba predstavile Novex proizvode za njegu kose s Brazilskom keratinom.
Pripreme za iduću godinu već su počele ! Očekujemo vas još bolji, još kreativniji, s puno dodatnog programa i edukacija.

Vidimo se sljedeće godine na trećoj Abecedi ljepote u Zagrebu.

www.abecedaljepote.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.