Miroslav Skender: Odjeci konzultacija

0

Iznenadilo me je koliko vas se javilo. Posebno me je razveselilo što mi se javilo više vas koji želite nešto promijeniti i radite na tome nego onih koji nisu zadovoljni svojom situacijom ali ne žele nešto promijeniti.

Bio bi je veliki užitak raditi s većinom vas i biti dio promjene u vašem životu.

Još se jednom pokazalo da postoje osobe koje imaju svoj plan, koje rade na njemu. To su osobe koje čine razliku u svom životu. Bez obzira koliko dobar ili nepotpun bio, plan je najvažniji za promjenu bilo čega što želite unaprijediti. Nemojte podcijeniti važnost stvaranja plana.

Uskoro ću napisati tekst vezan za one koji ne znaju kako postaviti ciljeve i od toga napraviti plan. Do tada još dvije osobe imaju priliku za konzultacije sa mnom.

Više u tekstu ovdje.

Pozivam vas da se javite.

Kontakt: skender.miro@gmail.com

Share.

About Author

MIROSLAV SKENDER

TRENER OSOBNOG RAZVOJA Kao trener osobnog razvoja svoje klijente sigurno vodi putem do spoznaje vlastite vrijednosti i prihvaćanja odgovornosti za svoj život u svakom trenutku, kao i mogućnosti da postanu svjesni kreatori i lideri. Uz coaching, sa suprugom Jelenom vodi njen uspješan i po svemu drugačiji fitness studio u kojem se vježba pametnije, tijelom i duhom. Zajedničkim snagama i znanjem stvaraju zanimljiv miks fizičkog i nefizičkog napretka. Tekstovi su proizašli iz osobnog iskustva i rada s klijentima. Miroslav kaže: „Nekad jedna rečenica može promijeniti nekome život. Možda ću nekome pomoći da čuje svoju rečenicu koja mijenja život."

Comments are closed.