Miroslav Skender: Odjeci konzultacija

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iznenadilo me je koliko vas se javilo. Posebno me je razveselilo što mi se javilo više vas koji želite nešto promijeniti i radite na tome nego onih koji nisu zadovoljni svojom situacijom ali ne žele nešto promijeniti.

Bio bi je veliki užitak raditi s većinom vas i biti dio promjene u vašem životu.

Još se jednom pokazalo da postoje osobe koje imaju svoj plan, koje rade na njemu. To su osobe koje čine razliku u svom životu. Bez obzira koliko dobar ili nepotpun bio, plan je najvažniji za promjenu bilo čega što želite unaprijediti. Nemojte podcijeniti važnost stvaranja plana.

Uskoro ću napisati tekst vezan za one koji ne znaju kako postaviti ciljeve i od toga napraviti plan. Do tada još dvije osobe imaju priliku za konzultacije sa mnom.

Više u tekstu ovdje.

Pozivam vas da se javite.

Kontakt: skender.miro@gmail.com

Share.

About Author

MIROSLAV SKENDER

TRENER OSOBNOG RAZVOJA Kroz mnoge godine osobnog razvoja i mnoge godine edukacije za trenera osobnog razvoja prepoznao sam vlastitu autentičnost te odabrao upravo to, ono najbolje od sebe podijeliti sa svijetom oko sebe. Pobijedio sam samo ako su i oni oko mene pobijedili. Stoga je moja misija pomoći svima koji žele i imaju hrabrosti promijeniti svoju priču.

Comments are closed.