Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu

0

Zdravstveno veleučilište organizira konferenciju

„Konferencija Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu će kroz interdisciplinaran pristup stručnjaka iz različitih područja zdravstvene prakse, tijekom dvodnevnog rada, ponuditi mnogo događanja i zanimljivosti, od izvrsnih ‘keynote speakera’ koji će unijeti novu širinu i nove spoznaje iz područja izvan zdravstvenih tema, do uvaženih znanstvenika – plenarnih predavača te usmenih izlaganja i poster prezentacija nastavnika, zdravstvenih djelatnika i studenata iz najrazličitijih područja zdravstvene prakse“, istaknuo je dekan prof. dr. sc. Krešimir Rotim.

Bogatstvo Zdravstvenoga veleučilišta definirano je konstantnim naporima koji se ulažu u traženju odgovora pred novim izazovima društvene stvarnosti.

„Napredak i pomak u zdravstvenoj skrbi i zaštiti pojedinca treba prilagođavati suvremenoj mjeri čovjeka u potrebi“, ističe dekan prof. dr. sc. Krešimir Rotim.

Zdravstveno veleučilište  otvara nove stranice za buduće naraštaje, kao dio akademske zajednice uz bok je europskim učilišnim institucijama. Tema konferencije „Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu“, koja se nametnula kao potreba naše svakidašnjice, spaja ono naučeno kroz obrazovanje, poziva nas na nove izazove istraživanja i sve skupa čini sinergiju u društvu u kojem živimo i djelujemo.

Autorica: Dubravka Šimunović

Foto: Carmen Carbonell, Pixabay

Share.

Comments are closed.