Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zdravstveno veleučilište organizira konferenciju

„Konferencija Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu će kroz interdisciplinaran pristup stručnjaka iz različitih područja zdravstvene prakse, tijekom dvodnevnog rada, ponuditi mnogo događanja i zanimljivosti, od izvrsnih ‘keynote speakera’ koji će unijeti novu širinu i nove spoznaje iz područja izvan zdravstvenih tema, do uvaženih znanstvenika – plenarnih predavača te usmenih izlaganja i poster prezentacija nastavnika, zdravstvenih djelatnika i studenata iz najrazličitijih područja zdravstvene prakse“, istaknuo je dekan prof. dr. sc. Krešimir Rotim.

Bogatstvo Zdravstvenoga veleučilišta definirano je konstantnim naporima koji se ulažu u traženju odgovora pred novim izazovima društvene stvarnosti.

„Napredak i pomak u zdravstvenoj skrbi i zaštiti pojedinca treba prilagođavati suvremenoj mjeri čovjeka u potrebi“, ističe dekan prof. dr. sc. Krešimir Rotim.

Zdravstveno veleučilište  otvara nove stranice za buduće naraštaje, kao dio akademske zajednice uz bok je europskim učilišnim institucijama. Tema konferencije „Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu“, koja se nametnula kao potreba naše svakidašnjice, spaja ono naučeno kroz obrazovanje, poziva nas na nove izazove istraživanja i sve skupa čini sinergiju u društvu u kojem živimo i djelujemo.

Autorica: Dubravka Šimunović

Foto: Carmen Carbonell, Pixabay

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.