Edukacije EFT stručnjaka: Što vas koči na putu do obilja, zdravlja i uspjeha

0

Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što vam ne dopušta da živite život punim plućima?

Najčešći odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da riješim ono… i tako život prođe u iščekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dođe, postoji sljedeće samo da… ili samo kad…

Odgovor je mnogo češće u nama samima nego što možemo i zamisliti, ali od svojih slijepih kutova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog nerazumijevanja kako u stvari svijet u kojem živimo funkcionira, ne vidimo ne samo rješenje, nego ni odakle i da počnemo s traženjem rješenja. Ne mislim ovdje na vidljivi dio svijeta, nego na onaj suptilni, okom nevidljivi, koji koliko god da je suptilan i ekstremno je moćan i ako ne poznajemo kako funkcionira, teško da možemo i krenuti ka putu rješavanja onog što nam smanjuje doživljaj sreće, zadovoljstva, zdravlja, dobrih odnosa s drugima…

Odakle krenuti?

Za rješavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojem području života,  postoje 3 koraka:

  1. Prvi – biti svjestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
  2. Drugi – biti spreman za rad na njemu
  3. Treći – rješavanje blokada

Na kojem god koraku da jeste, na kojem god nivou spremnosti i svijesti, vrijeme je za sljedeći korak. Ako ne sada, kada?

Za nekog je to prvi korak, za nekog drugi, a za nekog tko zna koji. Gdje god da jeste, šetnjom kroz „Okrugu Dugu“ spoznajete svoje blokade i svoju jedinstvenu mapu kako bi što prije mogli stići do onog što želite, bilo da je to obilje, zdravlje ili uspjeh u bilo kojem području života.

Tijekom dva cijela dana, dobit ćete upravo to, spoznati svoju mapu, spoznati svoje blokade i dobiti jasnoću gdje ste i kako dalje do rješenja najkraćim putem, bez čarobnog štapića. Da bi postigli obilje, zdravlje i uspjeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju što to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono što su radili nije bilo dovoljno efikasno.

Ove godine po prvi put u vidu dvodnevnog programa imate priliku osjetite nešto što su osjetili prošlogodišnji polaznici u okviru Harmony programa. Ne samo da su osjetili, nego su komentari mnogih koji nas redovno prate, da im je to na vrhu liste svih naših programa.

Napravite prvi korak ka postizanju onog što želite, bilo da je obilje, zdravlje, bolji odnosi s okolinom, uspjeh…

Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu

Voditeljica programa je Jasmina Kovačev

Da bi ovo iskustvo približili što široj javnosti napravili smo nešto bez presedana – ponuda koja je objeručke prihvaća. Cijene po kojim vam se omogućava pohađanje su samo djelić stvarne vrijednosti ovakvog programa i djelić cijena ovakvih edukacija.

Kotizacija za četvoročlanu obitelj je manja od cijene za jednu osobu mnogih drugih edukacija. Zaista više nema prostora za izgovore.

Ako ne napravite prvi korak sada, kada će biti vrijeme za njega?

Više saznajte na Alternativa informacije

Share.

Comments are closed.